--°--:--
  • İMSAK--:--
  • GÜNEŞ--:--
  • ÖĞLE--:--
  • İKİNDİ--:--
  • AKŞAM--:--
  • YATSI--:--
  • --,--
  • --,--
  • --,--
Son Dakika
Köşe Yazısı

"Kartal'a UEFA'dan men gelebilir!"

Emrah Savcı
Emrah Savcı
0

L

igde 14. haftayı geride bıraktığımız Süper Lig'de Abdullah Avcı'nın öğrencileri 2. sıraya yükselerek iddiasını artık ortaya koydu..

Abdullah Avcı'nın yeni bir sistemle dizaynı ilk haftalarda tutmasa da artık aşı tutmuşa ve futbolcuların uyumunun gün geçtikçe meyvelerini vermeye başladığını söyleyebiliriz... Elbette tüm bunlar olurken geçtiğimiz aylarda göreve gelen Ahmet Nur Çebi'nin Beşiktaş Radyosuna yaptığı çarpıcı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.. Özetle Başkan Çebi'nin açıklamaları şöyleydi; "Beşiktaş batmış, kulübün geliri yok, giderler korkunç... Ceketi alan gitmiş. Yönetici, çalışanı hepsi birden kaçmış, UEFA'dan seneye Avrupa'ya gitmemek için 'Men Kararı' gelebilir, taraftarımız buna hazırlıklı olsun, acı gerçek bu, Teknik direktörümüz Avcı'nın istekleri oluyor elbette, ama TFF transfer yapamazsınız diyor.."

Aslında tüm bu satırbaşları kulüplerimizin genelinde maalesef var.. Bunun çözümünün her defasında gelen başkanların kendi dönemlerinden sorumlu olmaması ve canı sıkıldığında, ya da taraftarların bir ıslıklamasından yola çıkarak kaçmaları yatıyor!.. Elbette Fikret Orman yönetiminin futboldaki başarısı malum, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan namağlup çıkan bir takım ortadayken, gelirlerinin bu denli buharlaşmasının altında bir neden aramak da Çebi Başkan'ın hakkı olsa gerek!..

Özellikle yapılan önemli transfer isimleri kulübün ne denli çapıyla oynandığını bizlere gösteriyor.. Çebi başkanın eski yönetimin sezon başında 16 milyon avroyu transfere harcayarak kulübe tanınan limiti aştığını da söylemesi kulübün derinliklerinde kapanmayacak yaralar açıldığının işaretini bizlere gösteriyor... Ocak ayında eski oyuncular Cenk, Aboubakar ve Talisca'nın da transferinin hayal olduğunun açıklanması artık Beşiktaş kulübü için gerçeklerle yüzleşmenin vaktinin geldiğinin habercisi.. Yine söylüyorum ve her zaman söylemeye devam edeceğim ki; kulüp başkanlarını kendi dönemlerinden sorumlu tutun, tutmazsanız bu kötü devranı görmeye devam edeceğiz. 

Benden söylemesi!.

 

Yorumlar

Yorum yazın

0/1000

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış

İlk yorumu siz yazın — yukarıdaki formu kullanabilirsiniz.

Emrah Savcı Diğer Yazıları

Hepsini Görüntüle