• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

İrtifa kaybetmeye devam ediyor!..

13 Kasım 2018
A


Emrah Savcı İletişim:

 

Beşiktaş, Vodafone Park'ta Sivas'a kaybetti.. Elbette maç kaybedilir-kazanılır da, bu denli aciz bir futbol oynaması hakikaten enteresan..

Şu anda lider Başakşehir ile arasındaki puan farkı 9'a çıktı ve daha da önemlisi ligde kötü günler geçiren Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı ise sadece 5!.. Şunu açıkça belirtmem lazım ki; Şenol Güneş'in kulübedeki mutsuz fotoğrafı ve maça sürdüğü onbir 'O eski halinden eser yok' denilecek görüntüdeydi... Özellikle Şenol Güneş'in maç sonu açıklamalarındaki şu söz bana gerekli ipucunu verdi doğrusu, "Atiba, Gökhan, Adem gibi oynamayanlardan randıman bekliyordum. Genk maçında oynamayanların katkı yapması gerekiyordu."

Verilen ipucu çok net takım çok isteksiz, takım adeta yürüyor, elbette bunda takımın yaşlı olması çok büyük etken...

Beşiktaş'ta takım ile taraftar arasındaki o ince çizgi artık kayboldu.. Maç sonunda Fikret Orman üzerinden yapılan protestolar da iyice su yüzüne çıktı. Çünkü başkan her defasında yapılan bu protestoları kulak arkası yapıyor...Eğer taraftar devreye girerse bu takım bırakın koşmayı yürüyemez hale gelecektir.. Beşiktaş'ta başta Quaresma ve cezalı olduğu sebebiyle oynayamayan Medel dışında terini sahaya yansıtan adam yok!.. Ligde oynadığı 12 maçın 11'inde sahasında gol yiyen bir takım var... Orta alanda Adem gibi etkisiz bir isim var... Yaşlı bir Atiba ile nereye kadar gideceksiniz... Görünen köy kılavuz ister mi?

Gelelim Partizan maçında attığı gol sonrası kulaklarını kapatarak taraftarlara küstahca şov yapan, giydiği '10 numaralı' formayı haketmeyen Oğuzhan Özyakup'a.. Yahu 57. dakika sahada kalıpta yenilen iki golde de büyük hata yapıp, hiçbir olumlu pas verme kabiliyetini sahaya bir türlü yansıtamayan bir isimken hala neden bu denli 'büyük yıldız' diye lanse edilir bu arkadaş bir türlü aklım kesmiyor!.. Diyeceksiniz ki; birtek Oğuzhan mı kurtaracak takımı?!? Elbette hayır ama şu bir gerçek ki 10 Numaralar her zaman birşeyler yapabilecek kapasitede olmalıdır.. Ama Oğuzhan o formayı kesinlikle hakeden bir futbolcu değil!.. 

Bir sözüm de Beşiktaş yönetimine, eğer siz iki yıl ligde ve Avrupa'da kırılmadık rekor kalmayan takımı dinamitlerseniz artık başarıyı beklemek imkansızdır... Sizler, Talisca'ları, Cenk'leri, Tosic'leri gönderip, yerlerine ise Adem'leri, Roco'ları, Love'ları tercih ederseniz.. Kusura bakmayın da bırakın istikrarı, eldeki tüm kariyerinizi de kolayca yok edersiniz!..

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23