• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Ghezzal olayında GS’ye düşen ne oldu?

26 Temmuz 2021
A


Emrah Savcı İletişim:

Transfer piyasasının en hareketli isimlerinden olan Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal, tercihini Şampiyonlar Ligi’nden yani Beşiktaş’tan yaptı ve taraflar anlaşmaya vardı...

Elbette çok çalkantılı bir dönemdi.. Beşiktaş’la Şampiyonlar Liginde oynamak istiyorum dedikten sonra bir anda Galatasaray’ın devreye girmesiyle özellikle Ghezzal’ın menajerinin şark kurnazlığı sayesinde ortam giderek kızıştı..

Tabii ki, profesyonelce düşünen Ghezzal ise, menajerine Galatasaray’dan da gelen teklife de bakmasını istedi.. Film zaten buradan sonra koptu.. Niye koptu? Çünkü Beşiktaş’ın FFP nezdinde yaptığı son teklifin üzerine Galatasaray bir hayli çıktı ve haliyle ibre Sarı-kırmızılılara döndü.. 1 haftadır Galatasaray forması giydirilen Ghezzal, Cim-Bom’un PSV Eindhoven karşısında aldığı hezimet sonrası ise, Beşiktaş’la masaya oturarak anlaşmayı ilan etti. Şimdi ise tüm toplar Leicester City ile yapılacak bonservis pazarlığında.. Ama her ne hikmetse geçtiğimiz gün İngiliz ekibinin Burton Albion ile oynadığı ve 0-0 biten maçın ilk 45 dakikasında Cezayirli yıldızın da yer alması ise günün en sürpriz gelişmesiydi..

Bunlar futbolun içinde olan durumlar kuşkusuz, ama İngiliz ekibinin kadro yapılanmasında Cezayirlinin olmadığı kesin ve kaldı ki, oyuncunun yüksek maliyetinden kurtulmak isteyen bir Premier takımı da söz konusu..

Beşiktaş’ın 1.9 milyon Euro garanti para+bonuslar teklifi, Süper Lig’deki rakibi Galatasaray’ın devreye girmesiyle 2,5 milyon Euro ve bonuslarla yıllık 3 milyon euroya kadar yükseldi.. 

Şimdi sorarım size, Galatasaray’ın bu durumdan kazancı ne oldu? Hani Galatasaray’ın çiçeği burnunda başkanı Burak Elmas’ın geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısında, “Evet, Ghezzal ile görüştük. İstediğimiz her oyuncuyla görüşmeye devam ederiz. Birçok oyuncuyla görüşüyoruz. Hocanın istemesi, maliyetinin uygun olması ve oyuncu karakterinin Galatasaray’da oynamaya uyun olması kriterleriyle oyuncularla anlaşacağız. Transfer yaşayan bir süreç. Bir anda alıp bitiremiyorsunuz. Görüştüğümüz birçok oyuncu var. Ghezzal şu an bitmemiş durumda. Çok oyuncuyla görüşüyoruz. Birçok şart var” diyerek ilan ettiği Ghezzal transferiyle ilgili eline ne geçti acaba?!?

PSV öncesinde hem Ghezzal hem de Rosier transferlerine müdahil olarak fiyat yükseltme çabanız aslında koca bir ayıptan öteye geçmedi sayın Elmas Başkan!.. Böylesi bir gelişme sizin başkanlık makamınız için zedeleyici bir gelişme olarak hafızalara kazınmıştır!...

Halbuki, geldiğiniz günden beri bu gereksiz suni gündemlerle uğraşmak yerine PSV maçına odaklansaydınız ve yapacağınız nokta transferlerle takımı dizayn etseydiniz daha hayırlı olacaktı sizin için?!? Kesinlikle iş işten geçmiş değil, umarım PSV karşısında yeni yapılan transferlerle Galatasaray hak ettiği başarıyı yakalar... Tek temennimiz bu!..

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Boş yapma

İsteyen istediğine teklif yapar sanki ilk kez oluyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23