• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Galatasaray'da 2. Alan Vakası...

30 Temmuz 2019
A


Emrah Savcı İletişim:

Malumunuz Galatasaray geçen sezon Gomis sonrası bir forvet arayışına girmiş ve yılan hikayesine dönen bir Alan Carvalho dizi filmini bizlere izlettirmişti.. 

Başrollerinde Çin temsilcisi Guangzhou Evergrande'de oynayan Brezilyalı forvet Alan ve diğer rollerde ise Abdürrahim Albayrak'ı görmüştük.. Şöyle geçen sezona bir dönersek, Galatasaray acilen bir forvet listesi ortaya koymuş ve Çin'de top oynayan Brezilyalı Alan'ı almak için çıkarma yapmıştı. Hatta Brezilyalı'yı almak için 2. Başkan Abdürrahim Albayrak Dubai'ye takımın kampına gitmiş ve hezeyanlarla dolu havalimanında şu açıklamaları yapmıştı: "Ben kulübüne sonsuz teşekkür ediyorum. Bizi havaalanından aldılar. Otele kadar götürdüler. Kendileri ile görüştük. Futbolcu ile 1 saat baş başa görüştük. Alan yüzde yüz Galatasaray’ı kafasına koymuş, Galatasaray’a gelmek için elinden gelen her şeyi yapıyor." Bu açıklamalar sonrası ise Alan Carvalho vatandaşı Pato’nun forma giydiği bir başka Çin ekibi Tianjin Tianhai’e transfer oldu.. Evet şimdi ise günümüze dönelim..

Bunları neden hatırlattığım ortada!.. Şimdi ise aynı o dönemin izlerini taşıyan bir Radamel Falcao tiyatrosu izliyoruz hep beraber!.. Başrollerde yine Abdürrahim Albayrak var.. Albayrak daha düne kadar, tek hedefimiz Diagne’yi satmak derken önceki gün ise şu açıklamaları yaptı.. 

 "Diagne'yi illaki satacağız diye bir şey yok. Kıymetini bulursak satarız. İsteyen kulüpler var. Bunlar var diye de bedavaya verecek halimiz yok"

İşte tam bu aşamada bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu derler adama... Siz şayet Alan diye tutturup denize düşer ve Diagne'ye sarılırsanız.. Bugünde aynı hatayı yapmaktan kaçamazsınız!.. Herhalde Falcao'nun futbolculuğunu masaya yatıracak halimiz yok! Ama gelin görün ki, Falcao şu anda kulübü Monaco'yla kampta ve 1 yıllık daha süren sözleşmesini sürdüreceği de gelen haberler arasında... Aslında tüm bu yaşananlar, Galatasaray yönetiminin transfer harekatlarının ne denli koordinesiz olduğunun resmidir.. Biz bu yazıyı kaleme alırken Falcao olayında ciddi bir boyut oluşmadı.. Ama bu hafta Falcao da gelirse 'Hayırlı Olsun'umuzu da demeyi ihmal etmeyiz..

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23