• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Galatasaray küme düşer mi?!?

25 Ocak 2022
A


Emrah Savcı İletişim:

S

üper ligde zirvenin sahibi değişmezken, Trabzonspor’un giderek şampiyonluğa yaklaştığını görüyoruz.. Öyle bir maçtı ki, ilk yarıda Galatasaray’ın kariyer maçı diyebileceğimiz bir müsabaka izledik..

Özellikle Torrent’in takımın ana akslarına müdahalesi manevi yönde olumlu bir tepki vermişti ki, ilk yarıda Galatasaray, Nef Stadı’nda tarihi bir skor elde edebilirdi... Özellikle ilk 45’te Trabzon’a alan bırakmayan, şut izni vermeyen ve top rakipteyken çabuk basan, ikili mücadeleleri kazanan agresif, istekli, panik yapmayan, bir Galatasaray izledik. Ama ikinci yarıda ise oyun ritmi giderek düşen ve bireysel bir hatayla gelen mağlubiyet ortaya çıktı...

Elbette Trabzonspor’un futbol ve kadro derinliği açısından favori olarak çıktığı maçta en dikkat çekici konu ise, maç sonunda üçüncü maçından da galibiyet çıkaramayan Torrent’e sorulan sorulardı...

Başlığa da çektiğimiz o soruya gelmeden önce, Torrent’in analizlerine bakmak lazım.. Ne diyor tecrübeli teknik adam öncelikle: “Oynadığımız 3 maçtan en iyisi olduğunu düşünüyorum. Bazen futbol adil değildir. Bu maçı normal şartlarda kazanmamız gerekirdi. Son dakikalarda yediğimiz gollerden maçı kaybettiğimizi dikkate almamız lazım. Geçen hafta da iki duraklamada gol yemiştik. Bundan sonraki maçlar için bütün tutkumuzla, kendimizi vererek oynayacağız.

Dışarıda olan bazı oyuncular geri gelecek. Onlar geri geldiğinde bazı sıkıntılarımız çözülecek. Fiziksel ve taktiksel olarak eksik oyuncularımız açısından kendimizi yenileyeceğiz.”

Evet yenilenmesi gereken bir takım artık Galatasaray.. Önceki teknik direktör Fatih Terim’in ahbap-çavuş ilişkisiyle takıma doldurduğu isimler ve teknik heyet sonrası Torrent’in önünde çok çetrefilli bir yol var... Sarı-Kırmızılı teknik heyetin psikolojisi yerlerde gezen takımı ne zaman ayağa kaldıracağını hep birlikte göreceğiz.. Ama milli ara sonrası da Galatasaray, 6 Şubat’ta Alanyaspor deplasmanıyla başlayıp, sırasıyla Kayserispor, Göztepe, Rize, Konya ve Beşiktaş maçlarıyla devam edecek zorlu bir fikstüre girecek.. Tam bu aşamada, tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Galatasaray için sorulan ve taraftarlar tarafından artık çokça dillendirilen “Acaba Galatasaray küme düşer mi?” sorusu ise yeni gündemimiz oldu. Önceki akşam bir muhabirin ‘’Ciddi ciddi küme düşme ihtimali konuşuluyor, ne yapacaksınız?’’ sorusuna cevap veren Torrent, takımının doğru yolda olduğunu ifade etti.

Elbette hiçbir teknik adam küme düşmek istemez ama, Fatih Terim sonrası bir kulübün bu denli ağır bir bunalıma sürüklenmesi ise hakikaten kabullenilemez!

Burada konu bu sorunun muhatabı ya da soruyu soran değil.. Buradaki esas konu, Fatih Terim’in bir enkaz bırakarak “Bu da mı sorulacaktı” sorularına maruz bırakılan Galatasaray camiasıdır!.. 

Torrent için Şubat ayı, artık ya ayağa kalkma zamanı, ya da kaçıp gitme zamanı olacaktır!...

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa

Oylayın milleti gerceklerin üzerini örtün futbol spor sanal gerceklerle Aksunguru ve iha yı siha yı tiha yı koç holding mi SA bancı, ÜLKER veya eczacıbaşı mı silkelenseler yüz bayraktar yüz tusaş dökülecek holdingler kasaba bakkala manava mobilyacıya küçük esnafa savaş açılmış holdingler.! koç gibi sabancı, Ülker gibi bir holding in savunma ve ağır sanayide olmaması tuaf değilmi. MMM migros nedir Allah aşkına koçtaş sadece tüketim kolay tüketim ürünleri. Makina yapan makina yapmadan kalkınma olmaaaaaz CNC torna cnc fireze tel telerozyon Adamlar 8 eksen makina yapmışlar milyon dolarlar la alıyoruz 5 eksenini  kullanıyoruz üç eksenini kullandırtmıyorlar. Onlar 8 eksenli kayar makina yaptılarsa bizim holdingler 10 eksenli yapmalıydı. Tayvan bir ülke bile  değil bize teknolojık makina cnc torna cnc freze tel erozyon satıyor. Kısaca makina yapan makinalar siha iha yı yapan makinaları satın alıyoruz . Bir kaç  kobi hariç milyon dolarlarla ital ediyoruz. Bizde küçük esnafın kárına göz dikmiş holdingler kasabın, manavın, küçük esnafın kárında gözü olan holdingler. Güçlü Türkiye düşmanı holdingler.! İstisnalar hariç...!

Mustafa ya

Çok güzel bir konuyu işlemişsin fakat yeterli bilgiye sahip olmadığın konuyu .. koç ülkemizin ve bölgenin sayılı savunma sanayi guruplarindandir;; otokar ve RMK makina dünyaya büyük çaplı savunma sanayi ürünü satar.altay tankı, kobra ve anfibik gemiler.. ayrıca koç system bilgi işlemleri de savunma sanayi alanında çok güçlü bilişim altyapısı sunar...tabi daha fazla holdingimizin bu alanda yatırım yapması en büyük isteğimizdir. ..... Yazarın gs için attığı başlık aslında en büyük isteği gibi geliyor.. bir FB li olarak böyle bir şeyi dusunebilmenin bile türk futboluna nekadar uzak ve düşman ca olduğunu anlamak için yeterli...fb yi elegeciremiyen fettullah uşaklarının parasal değerini düşürmek için oynadığı ahlaksız oyunun türk futbolunu getirdiği nokta bu.....trabzonu sahada diğer kulüpleri döverek soiverek herturlu katakulliyi yaparak şampiyon yapınca herşey bitecek sananlar..unutmayin :::::: FB BJK ve GS marka değerleriyle bu yükten kurtulur...EGER SAMPIYON YAPILAMASIN ÜÇ KURUŞ GELIRIYLE TRABZON BATAR... 15 17 takımın 4 5 inin karadenizli olduğu liglerden 21 Takımlı ligler dönülünce şampiyonluk görmeye trabzon essssssek gibi şampiyon yapılacak.....yoksa BATAR...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23