• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Beşiktaş'ta neler oluyor?!?

06 Ağustos 2018
A


Emrah Savcı İletişim:

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Faroe Adaları'nın B36 takımını çok rahat geçerek turladı ve rakip Avusturya ekibi Lask Linz..

Elbette bu kurada da şanslı tarafın ekibimiz olduğunu net söylemek mümkün.. Her iki ekip arasındaki sıklet farkı bariz gözüküyor...

1908 yılında Avusturya'nın Linz bölgesinde kurulan Linzer Athletik-Sport-Klub, tarihindeki tek Avusturya şampiyonluğunu 1964-65 sezonunda elde etmiş ve yine Norveç ekibini Lillestrom ekibini eleyerek Beşiktaş'ın rakibi oldu..

Ben bu kuradan öte, Beşiktaş futbol takımına ışık tutmak istiyorum.. Beşiktaş Kulübü'nde üst üste kazanılan iki şampiyonluğun havasının olmadığını söylemek mümkün.. Bunu da nerden çıkardın derseniz? 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Hoca,  basın toplantısında, enteresan demeçler verdi.. Mesela, Güneş takımda kimlerin kalıp kalmayacağını bilmediğini ve yine kaleciye ihtiyacı olmadığını ısrarla golcü transferinin gerçekleşmesini istediğini söyledi.. Ve aynı gün imza töreninde kulüp başkanı Fikret Başkan ise, kaleci transferi için girişimlerimiz sürüyor ve forvete ihtiyacı olmadıklarını söylüyor!..

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu!... Bakın eğer bu iletişimsizlik sürerse takımın tümüne sirayet eden bir yaraya dönüşebilir.. Bu da Beşiktaş için kabus olabilir!..

Torshavn maçının ölçü olmadığını söyleyebiliriz ama gözle görülen de bir ivme olduğu aşikar.. Özellikle forvet hattında Kanadalı Larin'in 1 numara olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.. Love ise maçın gidişine göre değerlendirilecek ikinci isim olacak.. Negredo için de Good Bye diyebiliriz...

Beşiktaş'ın bu seneki en önemli transferi ise hazırlık maçlarında da yakından takip ettiğim Jeremain Lens.. Hollandalı, artık kendisinden beklenen atılımı gösterecek gibi gözüküyor.. Ve tabii ki cepteki transfer olan ve sakatlığının izlerini henüz tamamen atamayan Gökhan Töre'yi unutmamak gerek!..

Ayrıca kanatta Caner'in istekli futbolu da unutulmamalı... Beşiktaş'ta takım anlamında gidecekler listesi eğer belli olursa Ağustos ayı sonrası farklı bir durum da ortaya çıkabilir.. Transferleri gündemde olan; Pepe, Quaresma ve Vida'nın gidişi sonrası takımın kan kaybetmesi olağan gözüküyor.. Ne diyelim; Ağustos ayı, Beşiktaş için yeni sezonun netleştirici haberleriyle geçecek.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23