• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Beşiktaş Başkanı Sayın Ahmet Nur Çebi ne yapmak istiyor?!?

20 Ekim 2020
A


Emrah Savcı İletişim:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz hafta içerisinde Vodafone Park’ta yeni transferlerin tanıtım toplantısında konuştu.. Elbette transferlerden öte sayın Çebi’nin konuşmasındaki gaflar mı dersiniz, iğnelemeler mi dersiniz, kulübü birleştirici açıklamalar mı ya da Sergen Yalçın’a aba altından sopa göstermek mi?!? Evet ben bile bunları yazarken kafam karıştı nedeni şu!..

Düşünebiliyor musunuz Sayın Çebi, öncelikle “Şenol hoca keşke Beşiktaş’tan gitmeseydi. Bunu acı acı itiraf ediyorum. Ama gitmesi için çok uğraştılar. Gitmek istemediği halde aşırı baskılar sonucunda Beşiktaş’ımızdan ayrılmıştır” diyerek garip bir açıklama yapıyor bu açıklama sonrası ise, “Beşiktaş’ın önem verdiği ve geçen sene de başarısını ispat etmiş hocamız var. Yönetime gelirken takımı 13. sıradan 3. sıraya getirdi. Sergen hoca bizim için kıymetlidir. Sözleşmeyi uzatmak istediğinde biz her zaman hazırız. Yeter ki talebi olsun. Hocamız şampiyonluğa odaklanmış. Her zaman kalacağını biliyor, biz de o cesareti kendisine verdi” açıklamasını yapıyor..

Ben hakikaten sayın başkanın hangi halet-i ruhiye içerisinde olduğunu kestiremedim..

Yapmadığınız transferlerle Beşiktaşlı taraftarların yoğun isteği üzerine takımın başına getirmek zorunda kaldığınız Sergen Yalçın’ı ödüllendiriyor musunuz, yoksa yerin dibine mi sokuyorsunuz sayın Başkanım... Böyle bir açıklamanın mantığı nedir hakikaten bir sporsever olarak ben anlayamadım.. Anlayanların da ben samimi olduklarına açıkçası inanmıyorum.. Gelelim transfer konusuna, Konyaspor ve Gençlerbirliği mağlubiyetleri sonrası Sergen Yalçın’ın, “Transfer dönemi biterse daha rahat konuşabilirim ve bazı şeyleri açıklayabilirim. Transferleri yapanlara söyleyeceksiniz, onlar daha iyi cevap verir” açıklamasına da Başkan Ahmet Nur Çebi’nin açıklamaları gecikmedi haliyle...

Sayın Çebi, “Özellikle Beşiktaş gibi köklü bir camiada bu işler ekip olarak yapılır. Ben, Erdal Torunoğulları, Emre Kocadağ, Sergen Yalçın, Cem Çınar ve scout ekibimiz başında bulundu. Onlara teşekkür ediyorum. Bu transferleri bizler yaptık. Ben veya o değil” diyerek bir gol daha Sergen Yalçın hocaya atmıştır.. 

Öncelikle transfer tanıtım toplantısında takımınızın teknik direktörünü bir aşağı bir yukarı yaparak oynamanız hakikaten şaşkınlık verici boyutta bir vak’adır.. Ama unutulmamalı ki, Sergen Yalçın ismi bu kulübün unutulmazlar listesine çoktan girmiş, şans verildiği ve arkasında durulduğu taktirde başarıyı yakalayabilecek bir cevher olduğu da açıktır..

Artık Sayın Başkan Çebi’nin de bu tür polemiklerden ziyade, kulübün mali işlerine odaklanması ve futbol yönetimini de sadece işi bilen kişi, yani Sergen Yalçın’ın kontrolüne bırakması Beşiktaş’ın geleceği için daha da anlamlı olacaktır. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer

Transferde Alanya örnek alınmalı . Kaliteli oyuncular alınmış . Birde Beşiktaş’a bakalım . Veşingyom skala tam bir facia . Kim bu transferleri yaptı . Diğer alınanlar bir muamma. Sonra başarı bekle olmaz . Murat 124 le formüla da yarışılmaz. Yine soruyorum kim yaptı transferi Sergen’mi yönetim mi . Gerçi ne farkedecek bilemiyorum.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23