• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Beşiktaş Başkanı Sayın Ahmet Nur Çebi ne yapmak istiyor?!?

25 Ağustos 2020
A


Emrah Savcı İletişim:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz günlerde Vodafone Park’ta gerçekleştirilen kulübün 2020 yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda konuştu.. Yine bildik bir konuşma gerçekleştirdi Sayın Çebi... Evet bildik diyorum çünkü, Beşiktaşlıların da bu konuşmalardan bıkkınlık geçirdiğini çok yakından bildiğim için söylüyorum... Başkanlığının yaklaşık 1 yıla doğru gittiği Ahmet Nur Çebi’nin ekonomik darboğazda kalan kulübü için canhıraş mücadele ettiğini öncelikle söyleyelim.. Ama bir yandan da taraftarlar nezdinde kredinizi çok çabuk tükettiğinizi de ekleyelim.. İlk önce Vodafone Park’taki toplantıda ne dedi ona bir bakalım... Sayın Çebi, “Maliyeti çok yüksek futbolcularımız var. İki yıllık sözleşmeleri olan futbolcularımız var. İndirim alamadığımız yüzde 99 oranında futbolcularımız var. İndirim talebimiz kabul görmedi. Suçlamıyoruz ama burada Beşiktaş kamuoyunu bilgilendirmek benim görevim. Geçen sene indirim talebi kabul görmedi, gelecek sene için indirim talebi kabul görmedi. Mali durumlarımız yeterli değil gerekçesiyle yolları ayıralım talebi de kabul görmedi. Hatta ‘bu kontratı hayatımız boyunca bulamayız, devam etmeyi düşünüyoruz’ dediler. Bu bütçeleri karşılamakta zorlanıyoruz. Yük olarak 2 yıl daha devam edecek. Bu 30 milyon avrolarla kulübümüzden ayrılanların yerine yenisini koyma şansımız yok. Halletmeye çalışıyoruz. İndirim yapmayan ve sözleşmelerinden vazgeçmeyenlerin 40 milyon avroluk maliyeti varken, bize tanınan limit 30 milyon. Transfer limitlerinin yarattığı yük ve sıkıntı halen devam ediyor. Çözebildiğimiz kadar çözmeye devam ediyoruz. Gidenler olmadıkça yerlerine nasıl alacağız? İndirim yapmadıkları müddetçe yeni arkadaşlara nasıl yer açacağız, bu bir handikap. Mevcut kontratları iptal etmekten ya da indirim yapmaktan başka çarem yok. Bunu realize edeceğime inanıyorum. Çabuk olamıyoruz. 3 milyon avroluk oyuncu gönderdiğimizde 3 oyuncu almak gibi bir mecburiyetimiz var.” değerlendirmesinde bulundu. 

Şimdi bu teknik açıklamalara bakınca kulübün Fikret Orman tarafından enkaz bırakıldığına herkes imza atar.. Ama gelin görün ki, Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı çok kritik maç öncesinde takıma sağ bek, forvet kazandıramazsanız, bunu taraftara açıklama şansınız yok!.. Bunu rakamlarla, bütçelerle Beşiktaş taraftarına anlatmanız havanda su dövmeye benzer.. Artık elinizi çabuk tutmanız ve takıma transferler kazandırarak Sergen Yalçın hocanın elini güçlendirmeniz gerekmektedir.. Yoksa bütçeleri anlatarak taraftarınızı kontrol edemeyeceğinizi acilen hatırlatıyorum Sayın Başkan.. Geldiğiniz günden beri, “yandık, bittik kül olduk” la geçen bir yönetim hakikaten artık insanlarda farklı algılanmaya başladı.. Çünkü Beşiktaş taraftarı mazeretlerin ardına sığanacak bir başkan profilini fazla süre kaldıramaz!..

Benden söylemesi...

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer

Ahmet bey haklı geçmişte büyük hatalar yapılmış. Ve dönülemiyor . Vida ya falan inanılmaz rakamlar imza atılmış. Yani ne yapsın kulüpler resmen batakta hala transfer diyoruz . Otuz milyon yuro ne demek ikiyuz yetmiş milyon yani eski parayla ikiyüz yetmiş trilyon bu korkunç rakam . Toplam borç üç katrilyon . Eski parayla diyorum ki vehamet ortaya çıksın . Bu borç elli seneye ödenmez . Diğer kulüpler de aynı ve transferden bombalardan maxugukic lerden Hulk lardan bahsediyoruz . Falcao transferi zaten facia . Yöneticiler sorumlu olmalı bakalım bu kadar parayı sokağa atarlarmi .

Osman çevik

Ahmet nur çebi başkanı beğenmeyenler necip uysala 1.200 milyon euro sözleşme yapıp beşiktaşı batıran fikret ormanı savunan taraftar var mı.. sonuna kadar ahmet nur çebi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23