• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ali Erkan Kavaklı
Ali Erkan Kavaklı
TÜM YAZILARI

Terör başımızın belası, ya Gül, Davutoğlu, Kılıçdaroğlu

22 Ağustos 2019
A


Ali Erkan Kavaklı İletişim: [email protected]

Terör; Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak ve ABD-İsrail kontrolünde tutmak için “müttefikimiz” Amerika’nın beslediği ve büyüttüğü püsküllü bela. 

Prof. Mahir Kaynak’ın ifadesiyle terör, siyasetin başka boyuta taşınmış hâli. Batılı istihbarat örgütleri desteklerini kessin, silah tüccarları silah vermeyi bıraksın terör örgütü en fazla bir ayda silah bırakır.

ABD, Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak, gelişmesini önlemek ve kontrolde tutmak için terör örgütleri kurar, besler, silah verir. PKK, FETÖ, DEAŞ, YPG… Hepsi “müttefikimiz” ABD’nin istihbarat örgütü CIA’in kurduğu taşeron örgütler. Batılı ülkelerin istihbaratları da ABD paralelinde hareket eder. 

Türkiye’de iktidar, ABD’nin çizdiği sınırları aşınca terör örgütleri devreye sokulur, içerdeki Gladio’yu harekete geçirilir ve yöneticilerimiz terbiye edilir. Laftan anlamayan darbe ile indirilir.

PKK, 1984’ten beri adam öldürüyor. 50 bine yakın insanımızı katletti. Pusu atmaya, adam öldürmeye devam ediyor.

HDP, PKK’nın siyasi uzantısı. Milletvekili ve belediye başkanı adayları dağda belirlenir, buradaki sivil uzantıları, terörist baronların emirlerine harfiyyen uyarlar. 

Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu; Diyarbakır, Van, Mardin belediye başkanlarının görevden alınmalarını demokrasiye aykırı bulmuşlar.

Kemal Kılıçdaroğlu görevden almaları kınamış. “Sonuçlarına saygı duymayacaksanız sandığı neden ortaya koydunuz?” diye sormuş.

Ben de soruyorum:

“Beyler, 50 bin vatandaşımızın öldürülmesini nasıl buluyorsunuz? 

Belediyelerin kepçeleri ile şehirlere hendek kazılıp kalkışma başlatan belediye başkanlarının eylemlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? 

Belediye kepçeleri ile hendek kazmak, terör örgütünün emrine vermek insan haklarına, hukuka uygun mu? 

Hendek terörünü önlemek için savaşırken 793 asker ve polisimiz şehit edildi. Ne diyorsunuz? 

Daha ne kadar polis ve askerimizi şehit vermeliyiz? Hendek terörü saygı duyulacak eylem mi?

HDP’li belediye başkanları görevden alınmasın da tekrar hendek mi kazdırsınlar?

Dağda terör örgütü bulunduğu, HDP gibi siyasi uzantıları onların emriyle hareket ettikleri müddetçe halkımız rahat yüzü görmeyecek, askerimiz ve polisimiz ölmeye, ciğerimiz yanmaya devam edecek.

PKK’nın 1984’te Eruh’ta bomba patlatasından bugüne 35 sene geçti. Bunca zamanda, devleti yönetenler hiçbir şey öğrenmedi mi sanıyorsunuz?

ABD; PKK’nın Suriye kolu YPG’ye tırlar dolusu silahlar veriyor, teröristleri eğitiyor, tünel kazdırıyor, barınak ve sığınaklar yaptırıyor. Dünyanın gözü önünde. Türkiye’nin eleştirilerine kulak asmıyor ve teröristlere karşı hamle yapmasını engelliyor. 

Bütün bunlara rağmen sırf Erdoğan’a ve hükümete muhalefet olsun diye medyada kahramanlık taslamak doğru mu?

Vicdanınız sızlamıyor mu?

Yavrusu terörle savaşırken şehit düşen vatandaşımızdan toplanan vergilerle maaşınız ödeniyor. O paralar boğazınızdan nasıl geçiyor?

Terör örgütü; siz cumhurbaşkanı, başbakan olarak iktidarda iken de adam öldürdü, el yapımı patlayıcılar tuzakladı, asker ve polisimizi şehit etti. Şehir, köy, mezra bastı; masum sivilleri katletti. 

O zaman da teröre destek veren belediye başkanları alınıp yerine kayyım atandı.

Yoksa unuttunuz? Yazıklar olsun!

HDP milletvekilleri Arjantin’e gitmiş, eteklerindeki taşları dökmüş, içlerindeki zehri kusmuşlar. Ermeni milletvekili, azınlık olan herkesin öldürülebileceğini söylemiş. Kürt kimliğine bürünen biri de devleti adam öldürmekle suçlamış. 

Milletin sabrının bir sınırı var.

PKK kontrolünde bir parti nasıl Meclis’te bulunur? 

Terör yandaşlarına nasıl maaş ödenir? 

Terör destekçisi bir partiye devlet kasasından nasıl yardım yapılır?

Asıl bu konuların sorgulanması lazım.

Hükümet, HDP’li belediye başkanlarını görevden almakta geç bile kaldı. Meclis’teki terör destekçilerini atmakta geç kaldığı gibi.

Gül, Babacan, Davutoğlu, Kılıçdaroğlu, asıl Meclis’teki terör destekçisi parti ve milletvekilleri konusunda açıklama yapmalılar.

MEB, terör bölgesindeki okullara en az 10 yıl tecrübeli, millî ve manevî değerlere bağlı öğretmen göndermeli. İslam kardeşliğini, vatan ve milletin birlik ve bütünlüğünü sağlayan bağları öğrencilere anlatmalı. Oradaki öğretmenlere çift maaş vermeli. PKK ve HDP ırkçı siyaset takip ediyor. Terörü önce zihinlerde bitirmeli. Irkçılık fikri vicdanlarda mahkûm edilmeli. Bir nesil yirmi senedir. En geç 20 senede terör fikri biter.

“Müminler kardeştir” inancıyla Türkler ve Kürtler bin yıl birlikte yaşadı, tarih yaptı ve tarih yazdı, aynı inançla bin yıl daha birlikte yaşarız. Irkçılık, Müslüman milletler için felakettir ve günahtır. 

Not: Geçen haftaki yazımda görüşlerine yer verdiğim okuyucum Cemal Bey’in adı, klavye hatası neticesi yanlış yazılmış, düzeltir, okuyucumdan özür dilerim. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ak partinin bakiye molozları

Geçen vefat eden profesörün cenazesinde resmini gördüm davuloğlu' nun; Erdoğan da ordaydı. Geri geri giderken görmeden "cırrtt" diye basacak üzerine sandım da, neyse ki böyle elim bir kaza olmadı. Nasıl yabacak la sonra siyaseti, muhtacız ona..

kabaklar meyva vermedi, tadını verdi

Bu davuloğlu var ya, zamanın akıncılarındanmış; öyle diyor ediph layth! ahmet hakan gibi, i. şeyiaçık gibi, ediph layth gibi vs yâni..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23