--°--:--
  • İMSAK--:--
  • GÜNEŞ--:--
  • ÖĞLE--:--
  • İKİNDİ--:--
  • AKŞAM--:--
  • YATSI--:--
  • --,--
  • --,--
  • --,--
Son Dakika
Köşe Yazısı

Terör başımızın belası, ya Gül, Davutoğlu, Kılıçdaroğlu

Ali Erkan Kavaklı
Ali Erkan Kavaklı
34

Terör; Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak ve ABD-İsrail kontrolünde tutmak için “müttefikimiz” Amerika’nın beslediği ve büyüttüğü püsküllü bela. 

Prof. Mahir Kaynak’ın ifadesiyle terör, siyasetin başka boyuta taşınmış hâli. Batılı istihbarat örgütleri desteklerini kessin, silah tüccarları silah vermeyi bıraksın terör örgütü en fazla bir ayda silah bırakır.

ABD, Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak, gelişmesini önlemek ve kontrolde tutmak için terör örgütleri kurar, besler, silah verir. PKK, FETÖ, DEAŞ, YPG… Hepsi “müttefikimiz” ABD’nin istihbarat örgütü CIA’in kurduğu taşeron örgütler. Batılı ülkelerin istihbaratları da ABD paralelinde hareket eder. 

Türkiye’de iktidar, ABD’nin çizdiği sınırları aşınca terör örgütleri devreye sokulur, içerdeki Gladio’yu harekete geçirilir ve yöneticilerimiz terbiye edilir. Laftan anlamayan darbe ile indirilir.

PKK, 1984’ten beri adam öldürüyor. 50 bine yakın insanımızı katletti. Pusu atmaya, adam öldürmeye devam ediyor.

HDP, PKK’nın siyasi uzantısı. Milletvekili ve belediye başkanı adayları dağda belirlenir, buradaki sivil uzantıları, terörist baronların emirlerine harfiyyen uyarlar. 

Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu; Diyarbakır, Van, Mardin belediye başkanlarının görevden alınmalarını demokrasiye aykırı bulmuşlar.

Kemal Kılıçdaroğlu görevden almaları kınamış. “Sonuçlarına saygı duymayacaksanız sandığı neden ortaya koydunuz?” diye sormuş.

Ben de soruyorum:

“Beyler, 50 bin vatandaşımızın öldürülmesini nasıl buluyorsunuz? 

Belediyelerin kepçeleri ile şehirlere hendek kazılıp kalkışma başlatan belediye başkanlarının eylemlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? 

Belediye kepçeleri ile hendek kazmak, terör örgütünün emrine vermek insan haklarına, hukuka uygun mu? 

Hendek terörünü önlemek için savaşırken 793 asker ve polisimiz şehit edildi. Ne diyorsunuz? 

Daha ne kadar polis ve askerimizi şehit vermeliyiz? Hendek terörü saygı duyulacak eylem mi?

HDP’li belediye başkanları görevden alınmasın da tekrar hendek mi kazdırsınlar?

Dağda terör örgütü bulunduğu, HDP gibi siyasi uzantıları onların emriyle hareket ettikleri müddetçe halkımız rahat yüzü görmeyecek, askerimiz ve polisimiz ölmeye, ciğerimiz yanmaya devam edecek.

PKK’nın 1984’te Eruh’ta bomba patlatasından bugüne 35 sene geçti. Bunca zamanda, devleti yönetenler hiçbir şey öğrenmedi mi sanıyorsunuz?

ABD; PKK’nın Suriye kolu YPG’ye tırlar dolusu silahlar veriyor, teröristleri eğitiyor, tünel kazdırıyor, barınak ve sığınaklar yaptırıyor. Dünyanın gözü önünde. Türkiye’nin eleştirilerine kulak asmıyor ve teröristlere karşı hamle yapmasını engelliyor. 

Bütün bunlara rağmen sırf Erdoğan’a ve hükümete muhalefet olsun diye medyada kahramanlık taslamak doğru mu?

Vicdanınız sızlamıyor mu?

Yavrusu terörle savaşırken şehit düşen vatandaşımızdan toplanan vergilerle maaşınız ödeniyor. O paralar boğazınızdan nasıl geçiyor?

Terör örgütü; siz cumhurbaşkanı, başbakan olarak iktidarda iken de adam öldürdü, el yapımı patlayıcılar tuzakladı, asker ve polisimizi şehit etti. Şehir, köy, mezra bastı; masum sivilleri katletti. 

O zaman da teröre destek veren belediye başkanları alınıp yerine kayyım atandı.

Yoksa unuttunuz? Yazıklar olsun!

HDP milletvekilleri Arjantin’e gitmiş, eteklerindeki taşları dökmüş, içlerindeki zehri kusmuşlar. Ermeni milletvekili, azınlık olan herkesin öldürülebileceğini söylemiş. Kürt kimliğine bürünen biri de devleti adam öldürmekle suçlamış. 

Milletin sabrının bir sınırı var.

PKK kontrolünde bir parti nasıl Meclis’te bulunur? 

Terör yandaşlarına nasıl maaş ödenir? 

Terör destekçisi bir partiye devlet kasasından nasıl yardım yapılır?

Asıl bu konuların sorgulanması lazım.

Hükümet, HDP’li belediye başkanlarını görevden almakta geç bile kaldı. Meclis’teki terör destekçilerini atmakta geç kaldığı gibi.

Gül, Babacan, Davutoğlu, Kılıçdaroğlu, asıl Meclis’teki terör destekçisi parti ve milletvekilleri konusunda açıklama yapmalılar.

MEB, terör bölgesindeki okullara en az 10 yıl tecrübeli, millî ve manevî değerlere bağlı öğretmen göndermeli. İslam kardeşliğini, vatan ve milletin birlik ve bütünlüğünü sağlayan bağları öğrencilere anlatmalı. Oradaki öğretmenlere çift maaş vermeli. PKK ve HDP ırkçı siyaset takip ediyor. Terörü önce zihinlerde bitirmeli. Irkçılık fikri vicdanlarda mahkûm edilmeli. Bir nesil yirmi senedir. En geç 20 senede terör fikri biter.

“Müminler kardeştir” inancıyla Türkler ve Kürtler bin yıl birlikte yaşadı, tarih yaptı ve tarih yazdı, aynı inançla bin yıl daha birlikte yaşarız. Irkçılık, Müslüman milletler için felakettir ve günahtır. 

Not: Geçen haftaki yazımda görüşlerine yer verdiğim okuyucum Cemal Bey’in adı, klavye hatası neticesi yanlış yazılmış, düzeltir, okuyucumdan özür dilerim. 

 

Yorumlar

(34)

Yorum yazın

0/1000

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Muzaffer

29 Ağustos 2019 12:51

Sayın kavaklı yazınıza yüzde 90 katılıyorum doğrudur.Ama kadını köle gibi gören kullanan sapıklar da var.

Yusuf b

24 Ağustos 2019 06:22

Ali bey yüreğine eline sağlık bize tercüman olmuşsunuz dedikleriniz çok doğru.

Nevres

23 Ağustos 2019 11:23

Hepsi doğru olduğuna inanmiyorum. Çözüm süreci de. Güvenlik güçleri görmezlikten geldi nedense onu... Nerdeydi. Devlet??

Akify

22 Ağustos 2019 23:00

... 20 ye çok az kaldı 1 kaç sene.

Murat

22 Ağustos 2019 22:35

... hdp terör örgütü ile bir ise neden kapatılmıyor, belediye başkanları görevden alınıyor da neden tutuklanmıyor, milletvekilleri bile içeri alınırken bu durumu kamu vicdanına nasıl açıklayabilirsiniz, terör ise olay feto ile iş tutanlar savunanlar neden içeri alınmıyor, feto PKK dan daha tehlikeli bir terör Örgütü, böyle hukuk dışı olursa ilerisi için yanlış olur.

Dadaş 25

22 Ağustos 2019 20:36

Allah hidayet versin.Mümninler kardeştir ama ne yazıkki müslümanların arasını bozmak iftira atmak için me varsa yapılıyor.ALLAH NE BUYURUYOR KUL HAKKIYLA GELMEYİN.

alioğlu

22 Ağustos 2019 20:29

Reis her ikisini de kardeşim demişti biz yine kardeş biliyoruz çünkü irtidat ettiklerine dair bir beyan okumadık, o sözü ilk söyleyen reistir. Seçimle gelen ecelle gider bir kanunla gider iki darbe ile gider milletin isteği ile gider gider gider boş bir söz

kibarcik

22 Ağustos 2019 18:23

dıkenlı gül davuylsuz davut ermenı halanınyegenı bunlar nankör şeytanla gızlıanlalsmışlr lakınsuyu yüzüne cıktı işte allah cc nıyetlerını cıbılıyetlerını ifşa ettı veselam

O.ural.

22 Ağustos 2019 18:19

Yazınız için tebrikler .Bu saydığınız zatlar A.gül,A.davudoğlu vb. bunlar karekter yoksunu vatan haini elin itligini yapan hain köpekten aşağı mahluklardır bunlar içimize sızmış günümüzün lavrensleridirler şerefsiz oğlu şerefsizdirler.

Mehmet ay

22 Ağustos 2019 17:38

ABD terörislere yardim ediyorsa, bunlar neden urfa ya getirdiniz, birlikte koridor kuracagiz diye neden ABD ile calisiyorsunuz?

Ali Erkan Kavaklı Diğer Yazıları

Hepsini Görüntüle