• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Abdurrahman Dilipak
Abdurrahman Dilipak
TÜM YAZILARI

Kim bu Haines?

30 Kasım 2020
A


Abdurrahman Dilipak İletişim: [email protected]

Hani Baron, Barones derler ya. Biden, “Dünyaya liderlik edecek ve Amerikan liderliğini yeniden kuracak” isimlerden oluştuğunu söylediği kabinesinin isimlerini tek tek tanıtmaya devam ediyor. Son açıkladığı isim, ülkenin siyasi olarak en kritik görevi olan Ulusal İstihbarat / Güvenlik Direktörü Avril Haines oldu. Bu hatun kişi avukat. 29 Ağustos 1969 doğumlu (51 yaşında), David Davighi ile evli. Demokrat görünümlü Globalist. Eğitim: Johns Hopkins Üniversitesi, Chicago Üniversitesi, Georgetown Üniversitesi, Avcı. Babası Thomas H. Haines, Annesi Adrienne Rappaport. Anne de baba da tanınmış Yahudi ailelerden geliyor. Aşkenazi, Kohen.  

Biden gelirse şu isimlere dikkat edin: Kamala Harris, Avril Haines, Margeret Hamburg. Yani KAM/HHH. Ya, Kamala, Avril, Margeret ya da Harris, Haines ve Hamburg.

Bu Avril Haines Biden’ın ekibinde Ulusal Güvenlikten sorumlu olacak. Eskiden beri CIA ile bağlantılı. CIA’in suikast planlarının senaryolarının arkasında bu ismin olduğu söyleniyor. 

Biden aslında Demokrat görünümlü bir Globalist. Haines eski bir Wodofon yöneticisi. Yani Rothschildlerden.

Bu kadın sadece CIA ile bağlantılı değil, CFR ile de ilişkili. Obama ile de çalışmış. Colombia Üniversitesi ile Global meydan okuma / Güç ve cesaret gösterisi projesinde çalışmış. Bu proje, Covid sürecindeki bütün enstrümanları kapsıyor aslında.

John Hopkins Üniversitesi ile Uygulamalı fizik çalışmış. Çok yönlü genç ama önemli projelerde yer alan biri. Brookings Institution isimli düşünce kuruluşu ile çalışmaları var bu alanda. WestExec’de Jeopolitik strateji danışmanı. 2017’de bir örgütlenmeye gidiyor, bu hanım orada merkez komite üyesi. Örgütün adı “Ulusal Askeri ve Kamu Güvenliği Komisyonu”. Devlet tarafından kurulmuş bir Birleşik Devletler federal danışma kuruluşu. Bu arada “Adrian’s Cafe and Bookstore” diye bir kafe açar, ama bugün internetten bu kafa ile ilgili bilgilere ulaşamıyorsunuz(!). Kim bilir belki de burası da “Pizza gate” gibi bir “Cafe gate” skandalının sırlarını taşıyordur.

Şurası önemli. Bu birey 2019’da 50. Etkinlik olarak Johns Hopkins Üniversitesinde “sağlık ve güvenlik, P3 Pandemi masası” masasında aktif bir üye. Ekim 2019’da yapılıyor bu toplantı ve Bill Gates ve Melinde vakfı, Open Philanthropy Project, Robertson Fondation, The Economist de bu çalışmanın sponsoru. Harika değil mi?. Bu hanımın diğer ilgi alanı Uluslararası göç. Şimdi dikkat: “Nükleer tehdit, Canlı hayat üzerinde radyolojik tehdidi azaltma” konusunda hazırlık çalışmalarını yönetiyor. Üni. of Chicago, John Hopkins, Georgetown Üni’de okumuş ve birçok ortak çalışmalar yapmış. Bütün bunlar size bir şey anlatmıyorsa size ne diyebilirim.

Haines’in ilişkili olduğu, konu, kişi ve kurumlara gelince, 5G, CoVID, Global aşı eylem grubu, Salgına karşı eylem komitesi, DSÖ, Sağlık istatistikler ve gelişmeleri izleme grubu, Kofi Annan, Rockefeller fonu, Bill Gates Fonu, Wuhan Viroloji enstitüsü, Moderne İnc., mRNA1279, Salgın hastalık takip ve denetleme merkezi, Milli Biolojik savunma merkezi NBACC, Nükleer tehdit merkezi, Margeret Hamburg, Blomberg Funded. Blomberg, Sürdürülebilir Kalkınma hedeflerine ulaşmak için digital takip ve kontrol merkezi (Ki Türkiye’de birçok akademisyen, politikacı, bürokrat, STK ve firmanın, bu örgütle birlikte çalıştığı iddiası var) Tabii ki maksat, barış ve refah, daha iyi bir dünya!?

Biraz da Margaret Hamburg’a da bakalım mı? 1955 doğumlu, Amerikan Bilimsel İlerleme Derneği (AAAS) Yönetim Kurulu Başkanı. Halk sağlığı konusunda uzman. ABD Gıda ve İlaç İdaresi FDA’da önemli bir kişi. Harvard mezunu. Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü , Ulusal Sağlık Enstitüleri Direktör Yardımcısı da dahil olmak üzere çeşitli görevlerde bulundu. 1991’de Hamburg, New York Şehri Sağlık ve Zihinsel Hijyen Departmanı’nın Komiseri olarak atandı. biyoterörizme hazırlık programını hazırlayan kişi. Dahası Kamu güvenliğine karşı Nükleer, biyolojik ve kimyasal Tehdit Girişimine karşı mücadele çerçevesinde biyolojik tehditleri önleme, tespit etme ve bunlara cevap verme çabalarına öncülük etti. CFR üyesi, Clinik Farmakoloji konularında çalışmaları var. 2014’de dünyanın en güçlü 100 kadını arasında sayılmıştı.

İlişkili olduğu kuruluşlara gelince, GAVI Alliance, Commonwealth Fund, Simons Vakfı, Kanser bağışıklık terapisi için Parker Enstitüsü, Kent Enstitüsü ve Amerikan Doğa Tarihi Müzesi. O da bir üyesidir Harvard Üniversitesi Küresel Danışma Konseyi, Harvard Tıp Okulu Fellows Kurulu, Dünya Demans Konseyi ve Küresel Sağlık Bilimsel Danışma Kurulu için Bill ve Melinda Gates Vakfı. Ayrıca Salgın Hazırlık Girişimi Koalisyonu (CEPI) için Ortak Koordinasyon Grubu Başkanıdır. Hamburg daha önce Rockefeller Vakfı, Rockefeller Üniversitesi, Nathan Cummings Vakfı, Conservation International ve Henry Schein Inc. Yönetim Kurullarında görev yaptı. 2020 yılında Hamburg, Dış İlişkiler Konseyi tarafından, Salgın Hazırlığı İyileştirmeye Yönelik Bağımsız Görev Gücü olarak hizmet vermek üzere atandı ve Sylvia Mathews Burwell ve Frances Fragos Townsend’in eş başkanlığını yaptı. 1985-1986 yılları arasında New York Rockefeller Üniversitesi’nde sinirbilim ve Maryland, Bethesda’daki Ulusal Ruh Sağlığı Enstitüsü’nde nörofarmakoloji (ilaçların sinir sistemi üzerindeki etkisinin incelenmesi) araştırmaları yaptı. 1989’dan 1990’a kadar Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü’nün müdür yardımcısıydı. Burada AIDS ve bulaşıcı hastalıklar araştırmasına odaklandı. Stratejik ve Uluslararası Çalışmalar Merkezi’nde önemli bir üye. Tıbbi tedarikçi Henry Schein, Inc., The Century Foundation, Doctors of the World , The Project on Emerging Nanotechnologies, The New York Academy of Medicine , American Society for Microbiology Public and Scientific Affairs Board’un kurullarında görev yapmıştır. CIA Intelligence Science Board’un önemli bir üyesi. 

Bilgisayar bilimcisi ve yapay zeka uzmanı Peter Fitzhugh Brown (Brown, bir New York hedge fonu olan Renaissance Technologies’in direktörüdür.) ile evli. Annesi bir Afro Amerikalı. Baba bir Yahudi lobisinin önemli adamlarından biri.

Birileri hâlâ aşı, Chipli bileklikte ve mevcut politikaları sürdürmekte kararlı mı. Karşı çıkanları bastıracak mısınız, susturacak mısınız. Böyle bir şey dijital diktatörlük, dijital kölelik olur. Cumhurbaşkanı ne diyor, birileri ne yapıyor.

Bu senaryonun arkasında kimler var bakın. Aşağıda Hamburg’un parmak izleri olan akademik ya da örgütsel çalışmalarının bazılarının konu başlıklarını göreceksiniz. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Esselamu ala menittebeal hüda ve dua ile.

Hamburg MA. (2012). Bilim ve düzenleme: FDA’nın nanoteknoloji ürünlerinin düzenlenmesine yaklaşımı. Bilim. Cilt 336 (6079): 299-300 / Hamburg MA, Collins FS. (2010). Kişiselleştirilmiş ilaca giden yol. New England Tıp Dergisi. Cilt 363 (4): 301-4 / Hamburg, MA, Levi, J., Elliott, K. ve Williams, L. (2008). Mikroplar küreselleşiyor: ortaya çıkan bulaşıcı hastalıklar neden Amerika için bir tehdit oluşturuyor? Amerika’nın Sağlığına Güven / Hamburg, MA (2007). Halk sağlığı ve Çin: ortaya çıkan hastalıklar ve sağlığa yönelik zorluklar. İçinde: KM Campbell ve W. Darsie (editörler). 21. Yüzyılda Çin Yürüyüşü: Aspen Srategy Group’un Raporu. Washington DC: Aspen Enstitüsü, s. 61–76 / Hamburg, MA (2002). Biyoterörizm: ortaya çıkan bir tehdide cevap vermek. Biyoteknolojide Eğilimler. Cilt 20 (7): 296-298 / Hamburg, MA (2002). Biyoterörizme hazırlanıyor ve önleniyor. Bilim ve Teknolojide Sorunlar. Cilt 18 (2): 27-30 / Smolinski, MS, Hamburg, MA ve Lederberg, J., Editörler (2003) Sağlığa Yönelik Mikrobiyal Tehditler: Ortaya Çıkma, Tespit ve Yanıt. Washington DC: Ulusal Akademiler Basını / “Zerhouni E ve Hamburg M. (2016). Küresel düzenleyici uyumlaştırma ihtiyacı: Bir halk sağlığı zorunluluğu. Science Translational Medicine. Cilt 8 (338)” / With Hamburg, Bağımsız Görev Gücü Raporu No. 78 - Pandemiye Hazırlığı İyileştirme: COVID-19 Dış İlişkiler Konseyi’nden Dersler, Ekim 2020.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23