--°--:--
  • İMSAK--:--
  • GÜNEŞ--:--
  • ÖĞLE--:--
  • İKİNDİ--:--
  • AKŞAM--:--
  • YATSI--:--
  • --,--
  • --,--
  • --,--
Son Dakika
Köşe Yazısı

Ağuyu altın tas içre sunarlar

Abdurrahman Dilipak
Abdurrahman Dilipak
39

İçimizde “Bilim’e iman” eden birileri var. “Bilim” dedikleri de, mesela FDI’ın onayladığı ilaç gibi bir şeydir. “Trump’ın COVID 19 ilacıdır diye paylaştığı ilaç PLAQUNEIL(hydrosiklorkin) yani kına kına ağacı, geleneksel tıpta 3000 yıldır kullanılan ağacın kabuğu. Yani modern tıbbın “ot” diye hakir gördüğü bitki çıktı: 1. Salilisilik asit ve salisilatlar / Aspirin (söğüt ağacı), 2. Hidrosclorokin / plaquneil (kına kına ağacı). Bunu ben dersem bir değeri olmaz. Amerikalı, İngiliz derse bilim olur. Glokasamin yerine, “hamsi balığını kılçığı ile ye” desen olmaz tabii. O işin bilimi, endüstrisi mi olur!. Bilim adamı dediğin Latince konuşmalı biraz.

Bu işleri birileri tezgahlıyor dersen, “Komplo” olur. Komplo’yu da en iyi o derin güçler, ülkeler üretir. Ama kendi komplolarına karşı çıkanları da “Komploculukla suçlarlar. En büyük komplo da budur aslında. Hem irticayı örgütleyecek, hem de irtica ile savaşacaksın.

5G’yi konuşuyoruz ya, yine bu “büyük komplocu”lar, komplo silahına sarıldılar.

ULAK Milli bir proje ve çok önemli bir kuruluş. Ama o derin güçler, 5G’yi Ulak’ın başına sararak, hem Ulak’ı kendi emellerine hizmet ettirmek, sonra da halkla arasına mesafe koymak istiyor olabilirler. İstanbul sözleşmesinden birileri nasıl KADEM’i kullandı ise, 5G konusunda da ULAK’ı kullanmak isteyebilirler. Zaten kullanmaya başlamışlar bile.

Bakın “Ağuyu altın tas içre sunarlar”. MİT, Emniyet İstihbarat bu lobiyi deşifre etmek zorunda. Bu “İstanbul sözleşmesi”nden daha vahim bir olay. Bütün ülkeyi ayağa kaldırırsınız. Bu iş 15 Temmuz’u tezgahlayanların komplonunun  bir parçası. Bu iş “Yüzyılın Projesi”, BOP’un devamı olan bir proje. Bunu Starlink ile yapay zeka, Humonoid’lerle, insanlara Chip takmak isteyenlerin büyük komplosu ile birlikte düşünelim. Bu konu bir Milli Güvenlik sorunudur.

Haberlere bakıyorum, “ULAK Haberleşme, 5G ve ötesine doğru, her geçen gün güçlenen ekosistemiyle birlikte çalışmalarına somut adımlarla devam ediyor.” Daha ötesi de var bu işin yani. Siber işgalcilerin yollarını tuğlalarla döşüyoruz.5G Çekirdek Şebekesinin adını (ÇINAR) koymuşlar. Baz İstasyonu ve “Milat” Ağ Altyapısı ile birlikte çalışacakmış. İyi ki, “Safa-Merve ağ altyapısı” dememişler. ASELSAN, KAREL ve PIWorksOPTİM bu projenin paydaşları. Corona Virüs izlemesini de bu altyapı üzerinden takip planı yapılıyormuş. Sistemi ambulanslara, hastahanelere kurmuşlar bile. Bazı illerde, bölgelerde test çalışmaları başlamış.

Bu işi sulandırmak için, belli merkezler, hayali yalan haberler uydurup sonra yalanlayarak bu işi sulandırmaya çalışıyorlar. 1991’de NATO’da Komünizm dağılınca tehlikenin rengi “kızıl”dan, “yeşil”e çevrilmişti. Hemen bir Selman Rüştü çıkardılar. 28 Şubat’a giderken bu maksatla BÇG kurulmadı mı, BÇG de Kalkancı tarikatını örgütlemedi mi!? Bu işler böyledir.

Yerli baz istasyonu ULAK, İHA›lara takılacakmış. İyi sermayeyi kediye yüklersiniz. Bu işin 3 adım sonrasını göremiyorsanız, geri çekilin derim.

25.09.2018’de İstanbul Medipol Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen ‘6G Çalıştayı’nda Türkiye›nin önde gelen firmaları ile çok uluslu firmalar haberleşme teknolojilerinin yeni boyutu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundular. Bir de 6G Çalıştay CoSİNG kitabı yayınlamışlar. O işin içindeki yerli yabancı, resmi özel kişi ve kuruluşlara bakın, bu lobinin kimlerden oluştuğunu görürsünüz. Birileri bu tür işler için hangi kapıyı kullanacaklarını iyi biliyorlar.

2015 yılında üniversite bünyesinde “5G ve Ötesi Laboratuvarı”nı kurmuşlar, ama nasıl oluyorsa bu işin en küçük riskini bile fark etmemişler. Hatta bu işin lokomotifi olmuşlar.

Bu adamlar bu işlerde herkes kullanıyorlar, bizimkiler aşağıdan yukarıya çıkıp, hatırı sayılır, kişi ve kuruluşları yanlarına alıp yukarıyı bir şekilde ikna ediyorlar. Sonra da yukarının talimatı doğrultusunda aşağıya doğru herkes ikna ediyorlar. Yukarıdan talimat gelince, kimse imzaladığı şeyde ne olduğuna da bakmıyor sanki. “İstanbul sözleşmesi” bile öyle oldu. Mecliste konuyu savunan milletvekili bile sözleşmeyi okuma gereği duymadı..

“2019 Digital Ekonomi raporu”nda 5G ballandıra ballandıra anlatılmış: Akıllı Ulaşım Sistemleri, Enerji sektörü, Endüstri 4.0 süreci, Siber güvenlik, Uzaktan Sağlık hizmetleri, Akıllı Tarım ve Hayvancılık uygulamaları bu şekilde şahlanacakmış.

Bu işin içinde Sanayi Bakanlığı da var, TÜBİTAK da. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu da var ASELSAN, ERICSSON, TURKCELL, TÜRK TELEKOM da HAVELSAN da, ASELSAN da, Rohde&Schwarz ve ENOVAS’ın yanında Microsoft, Huawei, herkes var.

Bu sonunda mahkemelik olacak, Türkiye’de ve tüm dünyada.. Covid’19 kod adlı “Korku Pandemisi” ile insanlara maske takma çağrısı yapılırken, birileri de ev hapsine soktukları milyarlarca insanın gözüne perde çekmeye çalışıyor. Ölümü gösterip, kısırlaştırma ve Siborgleştirmeye, yani biyonik robotlara dönüştürmeye çalışıyorlar, Humonoidlere yer açmak için. Selâm ve dua ile.

Not: Bu tartışmayla ilgili bilgileri www.5gvirusnews.com’dan izleyebilirsiniz. 

 

Yorumlar

(39)

Yorum yazın

0/1000

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Hafakan EFE

22 Mayıs 2020 10:32

15 TEMMUZUN tezgah olduğunu nihayet öğrenmişsiniz, o tezgahcıların kimler olduğunu da yazabilirsiniz. Sayın Dilipak.

Orhan MURATOĞLU

19 Mayıs 2020 23:13

Kıymetli hocam, belki sizi 25 senedir takip ediyoruz. Eksiği ile kusuru ile mesele katkı vermeye çalışıyorsunuz. İyi niyetinizden de hiç şüphemiz yok. Bizzat sizi bazı konuşmalar için şahsen davet de etmiştim. Ancak kusura bakmayınız. Yukarıdaki yazdıklarınız safsatadan ibarettir. Alanınız olmayan bir konuda yazı yazmışsınız. Bu ilme ve irfana da bir nevi saygısızlıktır. İşin ehline danışmadığınız anlaşılıyor. Radyo Frekansı ve Dalga Teorisi yada haberleşme uzmanı da değilsiniz. Hangi mühendise sorarsanız sorun aklı başında bir mühendis bu işin böyle olmadığını size söyler. Bilgi olmadan fikir nasıl olur? Matbaanın getirilmesine karşı çıkanların gerçekten olduğuna artık inandım. 5g çalışmaları ilerliyor, 6G lansmanları yapıldı. Evvelce baz istasyonları kanser yapıyor diyordu herkes. Şimdi siz biz hepimiz kullanıyoruz. Hayat beklentisi 80 lere dayandı. Bu kadar Tübitak, Havelsan Aselsan bunlar palavra atıyor da siz mi doğru söylüyorsunuz? Bu kez araştırmacı gazetecilik olmamış sadece gazetecilik olmuş. İşi ehline bırakın. Mühendislik ilmine tekrar saygı duyun.

Nazım KARAMEHMET

18 Mayıs 2020 00:43

Bir oyun dönüyor da Allah mazlum milletlere yardım eylesin.Ölümü göster, sıtmaya razı et.

Ya sayın dilipak efendi

17 Mayıs 2020 20:47

Bu korono dan her devlet hem fikirde, koruma gayretleri forrmalitemi maksat, yeni dünya füzenine hazırlamakmı insan aklınna gelen basına gelirmis.

Kul

17 Mayıs 2020 18:37

Ben şahidim dilipak.

Ömer

17 Mayıs 2020 16:44

Abdurrahman bey çoğu görüşlerinize katılıyorum . Fakat şu ilaç meselesi çok önemli hammadde kına ağacı söğüt ağacı diyorsun tamam da peki o kadar kolaysa biz niye yapmıyoruz niye labsratuvsr araştırma ekibi yok belki az , aselsandaki başarı ilaç sanayinde de olabilir ve bu çok önemli hep maalesef engelle karşılaşıyoruz . 5 g meselesi de önemli . Birde şu sözleşme belası mutlaka hallolmalı .

Tencet

17 Mayıs 2020 15:37

Benim bu ve benzer yazilardan anladigim korona olayi su: 5g 6g buyuk veri tasima icin kullanilan,radyasyonu yuksek manyetik dalgalardir.bu 5g 6g hayatimiza girecek bir sekilde,tipki diger teknolojilerin hayatimiza girmesi gibi. 

SECİH BAŞARAN

17 Mayıs 2020 15:03

SON 20 YILDIR, GENLERİYLE OYNADIKLARI GIDALARLA SAĞLIĞIMIZI BOZDULAR, BUNDAN SONRAKİ 20 YILDA AKLIMIZI ALIRLAR. HATA/GAFLET İLE YOLUMUZA GİDEBİLDİĞİMİZ KADAR.

İstanbul sözleşmesi

17 Mayıs 2020 14:40

يُذَبِّحُونَ اَبْنَٓاءَكُمْ وَيَسْتَحْيُونَ نِسَٓاءَكُمْ ayetinde ifade edilen firavun adetinin bu zamana uygulanması istanbul sözleşmesi gibi

Okurunuz

17 Mayıs 2020 14:26

Yerli ve milli..! okuyun bir daha okuyun. Biz birbirimizi çeşitli Sudan sebeplerle suçlayıp duralım ki dünya egemenleri kasalarını doldursun.Dilipak'ın bu yazısı bir şey daha çağrıştırdı.6 milyon yahudi ,6 sı içerde 6 sı dışarda 12milyon Filistin halkına neler neler yapıyor.1.7 miliyar müslümandan tıs yok . Niye ? Manipüle edildikleri için.Ha Suriye'de adı duyulan onlarca radikal dinci örgütün Kudüs konusunda tısı çıkmıyor niye.? Her türden radikallerin sahipleri dünya soyguncusu emperyalizmdir de ondan . Artık sömürü biçim değiştiriyor. Dönem çip le yönetip soygun dönemidir Belki üç beş yıl sonra çip taktırmayan hiç kimse bankadan ,hastahaneden, ulaşımdan,haberleşmeden vs faydalanamayabilir Bakın tv, telefon,banka kartı.kimlik kartı , bilgisayar çip li .Yani biri bizi gözetliyor saten.Düya egemenlerinden hiç bir şey saklanamaz halde Çaremi .. .SayınDilipak bu okurlarının yazdıklarını okuyorsa önerilerini ,alınterini bekleyelim .Köşesine ağır gelmezse tabii..Selamlar

Abdurrahman Dilipak Diğer Yazıları

Hepsini Görüntüle