• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunan başkan Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu hazmedemedi!

Yeniakit Publisher
2017-05-22 12:29:00 -
Yunan başkan Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu hazmedemedi!

Mağlubiyeti hazmedemeyen Olympiakos Başkanı Giorgos Angelopoulos, Fenerbahçe'nin elde ettiği başarının çok özel bir şey olmadığını söyledi.

THY Euroleague finalinde mağlup olarak ikinci sırada kalan Olympiakos'un Başkanı Giorgos Angelopoulos'un şampiyon Fenerbahçe'yi tebrik ederken kullandığı kelimeler şaşırttı.

ÖZEL BİR ŞEY DEĞİL

Giorgos Angelopoulos'un açıklamaları şöyle: "Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum fakat onlara karşı bir hayranlık duymamız gerektiğini sanmıyoruz. Başardıkları şey özel bir şey değildi. Euroleague'in en büyük bütçelerinden birine sahipler ve 3 sezondur Euroleague'de Final Four'a kaldılar. Oyuncularımı kutluyorum çünkü sahada her şeylerini verdiler."

SÜT KUPASIYDI ZATEN

Mağlubiyeti hazmedemeyen Angelopoulos'un küçümseyici açıklamaların ardından Fenerbahçeli taraftarlar yaptıkları capslere "Süt Kupasıydı zaten" yazarak Yunan başkanla dalga geçti.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23