• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vandalların ittifakı! Oğulu İsrail katletti, babayı Almanya tartakladı

Yeniakit Publisher
AA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Avrupa’nın göbeğinde vandalların ittifakı bir kez daha gün yüzüne çıktı. Berlin’de düzenlenen Filistin gösterisinde “Oğlumu İsrail öldürdü” diye tepki gösteren babayı Alman polisi tartakladı.

Almanya'nın başkenti Berlin'de polisin şiddet uyguladığı bir göstericinin, oğlunun İsrail tarafından öldürüldüğünü belirterek tepki gösterdiği anın görüntüsü ortaya çıktı.

Berlin'de Kreuzberg semtinde düzenlenen Filistin ile dayanışma yürüyüşünde polisin bir göstericiye şiddet uygulayarak gözaltına almasıyla ilgili görüntü sosyal medyada yer aldı.

Görüntüde, göstericinin gözaltına alındığı sırada polise "Oğlumu İsrail öldürdü" diyerek tepki gösterdiği görülüyor.

Berlin polisi, 16 Mayıs'ta düzenlenen Filistin ile dayanışma yürüyüşü sırasında da sert müdahalede bulunarak, biber gazı kullanmış ve çok sayıda göstericiyi darbetmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Blondepate

Almanya Siyonizm aşığıdır. Hitler mi..!!?? Alman değil, Avusturya'lıdır....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23