• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tüm fuarlar 1 Mayıs sonrasına ertelendi

Yeniakit Publisher
2020-03-14 11:43:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Tüm fuarlar 1 Mayıs sonrasına ertelendi

16 Mart-30 Nisan döneminde Türkiye’de düzenlenmesi planlanan tüm ulusal ve uluslararası fuarlar, yeni tip Corona virüsü (Covid-19) tedbirleri kapsamında 1 Mayıs sonrasına ertelendi.

16 Mart-30 Nisan döneminde Türkiye’de düzenlenmesi planlanan tüm ulusal ve uluslararası fuarlar, yeni tip Corona virüsü (Covid-19) tedbirleri kapsamında 1 Mayıs sonrasına ertelendi.

Ticaret Bakanlığı’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada kamu kurum ve kuruluşlarınca ölümcül virüse karşı çeşitli tedbirlerin uygulamaya konulduğuna işaret edilerek, “Bu çerçevede 2020 fuar takvimi yeniden değerlendirildi. Fuarlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan toplantıda alınan kararlara ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun tavsiyelerine uygun olarak tehir edildi” mesajı verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23