T.C. BURSA 18. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ
İ L A N
Bursa 18.Asliye Ceza Mahkemesinin 08.01.2024 tarih ve 2021/316 esas,2024/31 sayılı kararı ile Basit Tehdit ve Sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret suçlarından sanık SAFİYE EBRU UÇAR hakkında karar verilmiş, gerekçeli karar tüm aramalara rağmen kendisinin ya da konutunun bulunamaması nedeniyle İsmail ve Fatma kızı 18.08.1984 , Bursa doğumlu sanık SAFİYE EBRU UÇAR 'a tebliğ edilememiş ve kararın ilanen tebligat yoluyla tebliğine karar verilmiştir.
7201 sayılı Tebligat Kanunun 28 ve 29.maddeleri göre hüküm özeti ilan edildiği tarihten iki hafta sonra tebliğ edilmiş olacaktır.
Sanığa kararın tebliğ tarihinden başlayarak 7 gün içerisinde mahkememize verilecek dilekçe veya tutanağa geçirilmek suretiyle zabıt katibine beyanda bulunulmak sureti ile Bursa Ağır Ceza Mahkemesi nezdinde itiraz kanun yolu açık olmak üzere karar verildiği ilanen tebliğ olunur.
#ilangovtr
Basın No: ILN02095192