• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

STK'lardan ortak LGBT bildirisi: O firmalara sert tepki

Yeniakit Publisher
2020-06-30 16:28:00 - 2020-06-30 16:32:20
STK'lardan ortak LGBT bildirisi: O firmalara sert tepki

Cinsiyetsiz bir toplum oluşturmaya çalışan "LGBT"nin ürünlerini satan firmalara Sivil Toplum Kuruluşlarından tepki geldi. 50 STK, LGBT'ye destek veren firmalara karşı ortak bildiri yayınladı.

LGBT ürünlerini satan ticari marka ve alışveriş sitelerine karşı, aralarında Başakşehir Gençlik ve Kadın Platformu, İHH İnsani Yardım Vakfı ve Türk Gençlik Vakfı'nın bulunduğu 50 Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ortak imzalı bir bildiri yayınlandı.

STK'lar, "Ailemizden çekin ellerinizi" başlıklı bildirisinde LGBT ürünleri satan yerli ticari marka ve alışveriş sitelerine şu çağrıda bulundu:

"Son yıllarda LGBT hareketinin toplumsallaşması ve giderek siyahi bir hüviyete bürünmesi için dünya çapında çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar uluslararası kurum ve kuruluşların desteği ile bir dayatmaya dönüşmektedir. LGBT toplumun temel yapı taşı olan aileyi ve aileyi oluşturan bireylerin fiziksel yapısını bozup ruhsal açıdan sağlıklı bireylerin yetişmesini engelleyerek, eşcinsel sapkınlık ile aileyi ortadan kaldırmaya çalışmakta…

Son dönemlerde ülkemizde de yerli ticari markaların ve alışveriş sitelerinin böyle bir kampanyaya dahil olduklarına şahit olmaktayız. Gerek alışveriş sitelerinin, gerek belli markaların LGBT isimlendirmesi ile ürün çeşitlendirmesinde bulunup, alışveriş seçeneklerinin arasına aldığı bu sınıflandırmanın LGBT'yi sanki toplumun kabul görmüş hali gibi gösterip sunmasını, meşru hale getirmeye çalışmasını esefle kınıyoruz.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Tüm ticari markaları bu dayatmaya karşı durmaya, alışveriş sitelerindeki seçeneklerin alışveriş listelerinden acilen çıkarılmasını sağlamak adına da kamuoyunu LGBT destekçisi ticari markaları boykota ve aynı hassasiyette bulunan STK'ları toplumsal değerleri önceleyen sağlıklı bireyler adına desteğe davet ediyoruz. Geleceğimiz, çocuklarımızı ve insanlık haysiyetini korumak hepimizin ortak vasifesidir."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yusuf Alemdar

Zaten fıtratı gereği böyle yaratmış ve nefsine düşmüşler. O yüzden bu tür toplumlar azdıkca ateşi daha vahimdir, cehennemin kapılarını zorluyorlar. Boşuna istanbul'da fortum gözükmedi ve büyük depremin habercisi. Zaman gelir ki yerden bir dabbetul arz cıkar Batı'dan başlar doğuya doğru süpürür.

Ferudun

ISTANBUL'DA BIR GÜN COK BÜYÜK BIR DEPREM OLACAK. YAPABILEN KÖYÜNE DÖNSÜN.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23