• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehit Enver Yaman baba ocağında toprağa verildi

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Şehit Enver Yaman baba ocağında toprağa verildi

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde, teröristlere ait bir mağarada gerçekleştirilen arama-tarama faaliyeti sırasında yoğun metan gazına maruz kalarak şehit olan 12 kahraman askerimizden biri olan Niğdeli Piyade Sözleşmeli Er Enver Yaman (31), memleketi Edikli beldesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Edikli beldesinde düzenlenen cenaze töreninde, şehidimizin cenaze namazı İl Müftüsü Hüseyin Gün tarafından kıldırıldı. Törende büyük bir kalabalık hazır bulunurken, dualar ve gözyaşları eşliğinde şehidimize veda edildi.

Cenaze törenine; Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Niğde Valisi Cahit Çelik, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alparslan Kavaklıoğlu, Tümgeneral Mehmet Bahtiyar, AK Parti Niğde Milletvekilleri Cevahir Uzkurt, MHP Niğde milletvekili Cumali İnce, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Gürol Okyar, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, siyasi parti il başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Enver Yaman, dualar ve tekbirler eşliğinde Edikli Mezarlığı’nda toprağa verildi. Törende duygulu anlar yaşanırken, şehidimizin ailesi ve yakınları taziyeleri kabul etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23