• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sahte belgelerle getirdikleri lüks araçları satan suç örgütü operasyonunda bir kişi tutuklandı

Yeniakit Publisher
2020-03-21 16:01:56 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Sahte belgelerle getirdikleri lüks araçları satan suç örgütü operasyonunda bir kişi tutuklandı

MARDİN (AA) - Mardin merkezli 5 ilde yurt dışından lüks araçları sahte belgelerle Türkiye'ye getiren ve sahte evrakla tescil işlemleri yapan suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden biri tutuklandı.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yurt dışından lüks araçları sahte belgelerle yurda sokan ve sahte evrakla tescil işlemleri yaptırıp milyonlarca lira vergi kaybına neden olan suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan S.M, C.M, E.G, M.S.D, H.M.E, E.İ, K.A. ve H.S'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan H.S. tutuklandı, diğer zanlılar adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Dün, Mardin, Diyarbakır, İstanbul, Ankara ve Batman'da belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda S.M, C.M, E.G, M.S.D, H.M.E, E.İ, K.A. ve H.S. gözaltına alınmış, soruşturma kapsamında çok sayıda lüks araca el konulmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23