Sağlık Bakanı paylaştı sosyal medya yıkıldı: Hazır mısınız? Vakit tamam...
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Memişoğlu'nun sosyal medya platformu X’ten yaptığı emojili ve gizemli paylaşımı binlerce yorum alırken aynı zamanda büyük merak uyandırdı. Memişoğlu, daha sonra yaptığı açıklamada "Sağlık Bakanlığı’na 15 bin 247 sözleşmeli personel, 2 bin 753 sürekli işçi olmak üzere toplam 18 bin yeni personel alımı yapılacaktır" duyurusunu yaptı.
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, yaptığı dikkat çekici paylaşımla deyim yerindeyse X platformunda yıktı geçti. Memişoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı emojili ve gizemli paylaşım, merak uyandırırken paylaşımında yalnızca “Hazır mısınız? Vakit tamam!” ifadelerine yer verdi.
Ancak paylaşımın içeriğine dair herhangi bir ifade yer almadı. Memişoğlu daha sonra yaptığı açıklamada "Sağlık Bakanlığı’na 15 bin 247 sözleşmeli personel, 2 bin 753 sürekli işçi olmak üzere toplam 18 bin yeni personel alımı yapılacaktır" dedi.
Paylaşım kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırırken binlerce kullanıcı esprili yorumlarla paylaşımın altını doldurdu.
18 bin yeni personel alımı yapılacağı müjdesi büyük sevince neden olurken atama bekleyen çok sayıda sağlık personeli de paylaşımın altına taleplerini dile getirdi.
