• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Oğlunu geri vermeyen kutsal topraklar, babayı da bağrına bastı! Mekke’de oğlunun mezarında dua ederken hayatını kaybetti

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Oğlunu geri vermeyen kutsal topraklar, babayı da bağrına bastı! Mekke’de oğlunun mezarında dua ederken hayatını kaybetti

Antalya'dan umreye giden Ali Gökmen, geçen yıl beraber gittiği Mekke'de hayatını kaybeden oğlunun kabrinde dua ederken bir anda fenalaşarak hayatını kaybetti. Acılı babanın cenazesinin de bugün Mekke'de oğlunun yanına defnedileceği öğrenildi.

Antalya Döşemealtı'na bağlı Yeşilbayır Mahallesi'nde yaşayan Ali Gökmen, geçen yıl 18 Şubat'ta oğlu Turan Gökmen ile birlikte umreye gitti. Burada fenalaşan Turan Gökmen hayatını kaybetti. Turan Gökmen'in cenazesi, babası Ali Gökmen tarafından Suudi Arabistan'ın Mekke şehrinde defnedildi.


OĞLUYLA AYNI YERE GÖMÜLECEK

Oğlunun cenazesi kutsal topraklara defnedildikten sonra yurda dönen Ali Gökmen, bu yıl tekrar umreye gitti. Dün oğlunun kabrinde dua ettiği sırada fenalık geçiren Ali Gökmen, hayatını kaybetti. Vefatından yaklaşık 20 ay sonra oğluyla aynı kaderi paylaşan Ali Gökmen'in cenazesinin bugün Mekke'de oğluyla aynı mezarlıkta toprağa verileceği öğrenildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23