Nevşehir’de ilginç anlar: Silahlı saldırıya elindeki çakmakla karşılık verdi
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Nevşehir'de kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, cadde üzerinde bekleyen vatandaşlara ateş açtı. Üzerlerine ateş açılan bir kişinin de elinde bulunan çakmağı fırlatarak saldırgana karşılık verdiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Karasoku Mahallesi Çarşı Yolu Sokak üzerinde kimliği belirlenemeyen bir şahıs, cadde üzerinde bekleyen vatandaşların üzerine ateş açtı. Şahıs, daha sonra üç el daha ateş ederek olay yerinden koşarak kaçtı. Silahtan çıkan mermilerden birisi bir evin giriş kapısına isabet etti.
Üzerine ateş edilen vatandaşlardan birisi kısa süreli şoku atlattıktan sonra saldırgana elindeki çakmağı fırlatarak karşılık verdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Ekipler kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlattı.
