• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müslüman alimler itibarsızlaştırıldı, meydan sapkın ilahiyatçılara kaldı

Yeniakit Publisher
2018-03-13 21:12:00 - 2018-03-13 21:17:01
Müslüman alimler itibarsızlaştırıldı, meydan sapkın ilahiyatçılara kaldı

İslam alimlerini itibarsızlaştırma operasyonu yapan laikçi uçkur medyası meydanı Odatv'nin sapkın ilahiyatçısına bıraktı. Provokatif paylaşım ve söylemleriyla halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden Cemil Kılıç'a karşı savcıların harekete geçmek için neyi beklediği merak ediliyor.

YENİAKİT.COM.TR - Operasyon sitesi Odatv'nin ilahiyatçı kalemşörü Cemil Kılıç, İslam'a saldırmaya devam ediyor. Müslüman alimlerin saf dışı bırakılmasıyla meydan bu sapkın ilahiyatçılara kaldı.  İslam düşmanı laikçi uçkur medyası her konuda Müslüman alimlere saldırırken, sapkın ilahiyatçılara sessiz kalması dikkat çekiyor. Müslüman alimler itibarsızlaştırılırken bu tip ilahiyatçılar ise göklere çıkarılıyor. 

MEYDAN SAPKIN İLAHİYATÇILARA KALDI

Kendisini Kemalist İlahiyatçı olarak tanımlayan Cemil Kılıç'ın hezeyanları bitmek bilmiyor. Karanlık Odatv'nin operasyonel ilahiyatçısıl olan Cemil Kılıç, Allah'ın emri başörtüsünü reddetmesi, 'kötülüklerin anası' içkinin haram olmadığını söylemesi, İslam hukuku olan Şeriatı karalaması ve İmam Hatip okullarında okuyan öğrencileri hedef göstermesine kimseden ses çıkmıyor. İslam düşmanı laikçi medyanın itibarsızlaştırmasıyla meydan sapkın ilahiyatçılara kaldı.

BU PROVOKASYONLARA SAVCILAR NEDEN SESSİZ?

Halkın gönül rahatlığıyla gönderdiği Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin resmi okulları olan İmam Hatip okullarını hedef alan Cemil Kılıç, burada okuyan öğrencileri "terör örgütü üyeliği" olmakla suçlarken sosyal medya hesaplarından halkı kin, nefret ve düşmanlığa tahrik ediyor. Cemil Kılıç bu provokasyonlarıyla halkı birbirine düşürürken Ahmet Keser ve Nurettin Yıldız için jet hızında soruşturma açan savcıların ne zaman harekete geçeceği ise merak ediliyor. 

İŞTE CEMİL KILIÇ'IN O PROVOKASYON VE KİN KOKAN NEFRET PAYLAŞIMLARI

 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23