• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Metiner’den çok sert sözler! 'Hadsiz, densiz, şerefsiz, senin yedi ceddini...'

Yeniakit Publisher
2020-01-30 16:21:00 -
Mehmet Metiner’den çok sert sözler! 'Hadsiz, densiz, şerefsiz, senin yedi ceddini...'

AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner, Avrupa Parlamentosu'nda Türk bayrağını yırtan ırkçı Yunan vekil Ioannis Lagos'a çok sert tepki gösterdi.

Avrupa Parlamentosu'nda (AP) ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos, Yunan adalarındaki göçmenlerin durumuna ilişkin oturumda Türk Bayrağı'nı yırttı. AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner, ırkçı vekile sert çıktı.

Mehmet Metiner, Lagos'un görselini paylaşarak, "Hadsiz, densiz, şerefsiz Lagos!!! Senin yedi ceddini nasıl denize döktüysek şanlı bayrağımıza uzanan o pislik ellerini kırmasını da biliriz! Adi müptezel!" dedi.

Türkiye'den çok sert tepki geldi

Avrupa Parlamentosu'nda (AP) ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos'un, Yunan adalarındaki göçmenlerin durumuna ilişkin oturumda Türk Bayrağı'nı yırtmasına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan sert tepki geldi. 

Çavuşoğlu "Şanlı bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı, denize nasıl döktüğümüzü en iyi bu ırkçı kafalar bilir. Avrupa'nın şımarık, ırkçı çocukları hadlerini bilsin. Bayrağımız her yerde şerefle dalgalanmaya devam edecek. Avrupa İslam karşıtlığı ve ırkçılığa artık dur demeli. AP tarafından bu palyaço hakkında gerekenin yapılmasını bekliyoruz" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alparslan

 Hilale , Yıldıza kurban olasın.Sayın Vekilimiz Mehmet Bey ' e saygılar.

400 yıl Türk kölesi olarak yaşamış bir millet: yunan

Dünyada yaygın bir amerikan bayrağı yırtma ve yakma eylemi var; ki bu amerikanın güçlü bir ülke olduğunun göstergesidir. Türk bayrağının yırtılması da Türkiye' nin çok güçlü bir ülke olduğunu gösterir. Pis yunan bizim tam 400 yıl kölemizdi; bu acı kolay çıkmaz tabii ki sonuçta.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23