• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Laikçi azgınlar yasaları hiçe sayıyor! Kutlama adıyla gençleri alkole özendiriyorlar

Yeniakit Publisher
2019-06-24 16:17:00 -

Sevinçlerini ve öfkelerini içtikleri alkolü milletin gözüne sokarak göstermeye alışan CHP’li azgın azınlık, İstanbul seçimlerini CHP’nin kazanmasının ardından iyice zıvanadan çıktı. Dün camiye karşı şampanya patlatan CHP'liler bugün de Kadıköy sokaklarında bira şişeleriyle kutlama yaptı.

 Yasemin Karahan  yeniakit.com.tr

Dün gece Çamlıca Camii önünde toplanan CHP’li grubun camiye karşı şampanya patlatması toplumun her kesiminden tepkiyle karşılanırken, Müslümanlar çocuklara ve gençlere alkolü özendiren sözde kutlamaların engellenmesi için çağrıda bulunuyor.

Dindarlara karşı tahammülsüzlükleriyle tanınan azgın azınlık, İstanbul seçimlerini CHP’nin kazanmasının ardından daha da pervasızlaştı. Cadde ve sokaklarda ellerinde içki şişeleriyle sözde kutlama yapan laikçi CHP zihniyetinin savunucuları, işi bir adım daha öteye taşıyarak camilere karşı şampanya patlatma terbiyesizliğine yeltendi.

Bunun adı kutlama olamaz

Sözde CHP’nin seçim zaferini kutlama adı altında sokaklarda içkili kutlamalar yapan laikçi azgın azınlık, yasal olarak çocuk ve gençlerden uzak tutulması gereken alkol tüketimini meşrulaştırmaya ve normalleştirmeye çalışıyor. Dünyanın her ülkesinde alkolle mücadelede yasaklar ve sınırlamalar yapılırken, CHP zihniyeti savunucuları yasaları hiçe sayarak toplumu alkole özendirecek davranışlar sergiliyor. Yasaları hiçe sayan laikçi azınlık, arsızlıklarını “kutlama” adıyla gizlemeye çalışıyor. Dün Çamlıca camiine karşı şampanya patlatan terbiyesiz gruptan sonra bugün de Kadıköy’de sokak ortasında bira şişeleriyle sözde kutlama yapan grup, vatandaşların tepkisini çekti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kiowa

hemen para cezası yazılmalı, kamuya açık alanlarda alkolün cezası en az 8000 olmalı..belki paraları bir işe yarar.

selim

ya AKP ye sizin gibi beyinsizler oy kaybettirdi hala o beyniniz almıyor dimi.sanki öbür dünyada beraber yanacaksınız.ama iftiradan dolay sen daha çok yanıcan o belli.ha orada da ben yanık seviyorum deme kimse duymaz haberin olsun HER ŞEY GÜZEL olacak beyinsiz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23