• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kudüs'te yaşayan Yahudi'nin Osmanlı itirafı dünyanın gündeminde

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

İsrail işgali altındaki Kudüs'te yaşayan siyonizm karşıtı bir Yahudi, Osmanlı döneminde huzur içinde olduklarını, barış dolu sürecin siyonizm ortaya çıktıktan sonra yok olduğunu söyledi.

Osmanlı zamanında en iyi komşularının Filistinliler olduğunu söyleyen genç Yahudi, "Gerçekten çok iyi anlaşıyorduk. Barış içinde yaşıyorduk. Barışı bozan tek şey Siyonizm ve onun fikirleridir. Dediler ki: 'Toprağı alıyoruz, çünkü o bizim.' Senin dindar bir Yahudi olmanı istemediler. Bu ülke için orduya giden, savaşan, belki de onların kirli idealleri uğruna ölen bir adam olmamızı istediler." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasel

Demek ki bu yahudi kişi KİTAP YALAMIŞ ve gerçeği öğrenmiş.Allahın ilk emri OKU emridir.Oku kelimesi,insanın,bilimin,uzayın,teknolojinin,yaşamın vb akla gelen herşeyin ANAHTARIDIR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23