• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Japon vekilden Zelenski'ye zehir zemberek sözler, sert çıkış! Avrupa şokta, ayağa kaldırdı!

Yeniakit Publisher
Selma Savcı Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Japon vekilden Zelenski'ye zehir zemberek sözler, sert çıkış! Avrupa şokta, ayağa kaldırdı!

Japonya Danışmanlar Meclisi Üyesi Muneo Suzuki, “Ukrayna'nın kendi başına mücadele edemeyeceğini” belirterek, “Zelenskiy, Erdoğan ile yaptığı görüşmede‘Ukrayna olmadan savaşı bitirmeyi tartışamayız’ derken ABD başkanı Donald Trump'ın Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'ye 'diktatör' demesi ve Ukrayna'daki seçim yapılması için bastırması Avrupa'yı ve Ukrayna'yı ayağa kaldırdı.

Japonya'nın ulusal parlamentosunun üst kanadı Sangiin üyesi olan Muneo Suzuki, “Ukrayna'nın kendi başına mücadele edemeyeceğini, Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin daha akıllı olması gerektiğini” savundu.

Suzuki, Volodimir Zelenskiy'nin, 18 Şubat'ta Ankara'yı ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği basın toplantısına dikkat çekti.

Japonya Danışmanlar Meclisi Üyesi Suzuki, şunları söyledi:

“Zelenskiy, Erdoğan ile yaptığı görüşmede, ‘Ukrayna olmadan savaşı bitirmeyi tartışamayız’ dedi. Ancak, bu köpek ulumasından başka bir şey değil. Ukrayna kendi başına bir savaş yürütebilecek durumda değil.”

Zelenskiy'nin, “ülkesini ve halkının canını korumak için daha akıllı davranması gerektiğini” belirten Suzuki, “Bu akıntının geri dönüşü olmadığı öğrenilmeli, yani böyle düşünen tek kişi ben değilim” ifadelerini kullandı.

40 yılı aşkın deneyime sahip bir politikacı olan Suzuki, Japon siyasetinde Rusya ile bir barış anlaşması imzalanması ve ikili ilişkilerin geliştirilmesine yönelik ilgisiyle tanınıyor.

Suzuki, daha önce Rusya'ya yönelik yaptırımların kaldırılması çağrısında da bulunmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer Ağa

Japon vekili haklı. Aslında șu Selensky i.nesini : "Gel seninle konușalım yardım edeceğiz" diye tuzağa cağırıp, gelincede temiz bir dayak atıp götüne tekmeyi vurarak ülkeden geri kovmak lazım. Yahudi asıllı değilmi bu … ? Bir zamanlar büyük israil'den hayal ediyordu hahahahaha

en son konusacak ülkelrden biride japonya

japonyada aynı avrupa tayvan kore gibi köle ülkeler amerikanın köleleri
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23