• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşyurtlarında tıbbi ve hijyen ürünleri üretimine hız verildi

Yeniakit Publisher
2020-03-29 17:04:07 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İşyurtlarında tıbbi ve hijyen ürünleri üretimine hız verildi

ANKARA (AA) - Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yen tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, ceza infaz kurumlarında üretilen tıbbi ve hijyen amaçlı ürünlerle hem sağlık çalışanlarının hem de vatandaşın ihtiyacının karşılandığını bildirdi.

Abdulhamit Gül, Twitter hesabından, Adalet Bakanlığı İşyurtları Kurumunun, koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfektan, tek kullanımlık maske, kolonya gibi tıbbi ve hijyen ürünleri üretimine hız verdiği bilgisini paylaştı.

Ceza infaz kurumlarının bu zorlu süreçte ürettiği milyonlarca maske, önlük, dezenfektan gibi tıbbi ve hijyen amaçlı ürünlerle hem sağlık çalışanlarının hem de vatandaşların ihtiyaçlarının karşılandığını belirten Bakan Gül, koronavirüs riski bitene kadar artarak sürecek bir üretim planı yapıldığını bildirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23