• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail dün gece yarısı Suriye'ye saldırdı

Yeniakit Publisher
Yücel Kaya Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
İsrail dün gece yarısı Suriye'ye saldırdı

İsrail'e ait savaş uçakları, Suriye'nin başkenti Şam'ın Kisva bölgesi ile Dera'nın İzra bölgesini en az 4 saldırıyla hedef aldı.

İsrail, Suriye başkenti Şam’ın güneyinde bulunan çeşitli askeri hedeflere yönelik operasyon düzenledi. İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, yapılan bu saldırıların amacının Suriye rejim güçleri veya diğer terör unsurlarının, Suriye’nin güneyindeki IDF tampon bölgesine müdahale etmesini önlemek olduğunu belirtti.

 

Öte yandan, Lübnan medyasına göre, Suriye Gözlemevi kaynaklı haberde de belirtildiği üzere, IDF’nin Şam’ın güneyinde bir dizi askeri hedefe aynı doğrultuda operasyon gerçekleştirdiği bildirildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

RI

İsrail Suriyeye saldırıyor. şimdi ABD ye sorsan İsrail haklı der işte kafir böyle olur...Elhamdulillahki müslümanım ya bu Evangelistler gibi olsaydım...!

Abdullah

israil operasyon düzenledi ne demek akit. içindeki siyonistleri temizle akit. operasyon teröristlere yapılır. israilin kendisi teröristtir. operasyon yapamaz. ancak saldırı yapabilir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23