• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşine bak Rubio! Filistin'i tanıyan devletleri tehdit etti

Yeniakit Publisher
AA Giriş Tarihi:
İşine bak Rubio! Filistin'i tanıyan devletleri tehdit etti

Terör devleti İsrail’in katliamlarına Yahudi aşığı devletlerin bile daha fazla dayanamayarak Filistin’i tanıması, kendisi de bir Siyonist olan ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio’yu öfkeden deliye çevirdi. Rubio, canlı yayında Filistin’i tanıyan ülkeleri tehdit ederken, Siyonist uşağına ‘işine bak sen’ tepkileri yükseldi.

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Gazze’de 3. yılına giren katliamların ABD silahlarıyla barış için yapıldığı savundu. NBC Today programında dünya ile alay eder gibi konuşan alçak Gazze’deki katliamların "Barışı için yapıldığını" iddia ederek "Hamas olduğu sürece de barış olmayacak" dedi.

"Gazze halkının, ABD dahil birçok ülkenin yardımıyla yeniden inşa edilecek Gazze'de daha iyi bir şansı olacağını" ileri süren Rubio, İngiltere, Fransa ve Kanada gibi ülkelerin Filistin Devleti'ni tanımasına ilişkin "Bu ülkelerin hiçbiri, Gazze'de çatışmanın sona ermesinde rol oynamayacak" dedi.


Rubio, bu ülkelerin Filistin Devleti'ni tanımasının, kendi iç politikaları olduğunu yineleyerek, "Buna, Fransa, İngiltere ya da başka bir ülke karar vermeyecek" diye konuştu.

Rubio, katıldığı CBS Mornings programında ise İsrail-Filistin meselesinde iki devletli çözüme inanıp inanmadığına ilişkin soruya, "İsrail'de Yahudilerle birlikte yaşayan Filistinlilerin geleceğinin görüşülmesi gerekeceğini herkes biliyor. Eğer bir devlet olacaksa İsrail'in, bunu kimin, nasıl yöneteceğini bilmesi gerekiyor" dedi.

Rubio’nun kendileri dünyanın patronu gibi sanan akıl almaz sözleri dünya genelinde öfke uyandırdı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatan

Bebek katili kafir Allah boyunuzu devirsin yerin dibine soksun

asılları yahudi olan

aynı bizdeki hain kürtler araplar türkler ,isimler böyle ama asılları yahudi cok
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23