• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Iraklı küçük Leyan, koronavirüse bale yaparak meydan okuyor

Yeniakit Publisher
2020-03-24 15:33:23 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Iraklı küçük Leyan, koronavirüse bale yaparak meydan okuyor

BAĞDAT (AA) - HAYDAR KARAALP - Irak’ın başkenti Bağdat’ta 6 yaşındaki Leyan Karam, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) başkentin caddelerinde bale yaparak medyan okuyor.

Bağdat doğumlu Karam, koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edilen başkentin sokak ve caddelerinde bale yapıyor.

Kentteki Türkiye Maarif Vakfı’na bağlı okulda eğitim alan Karam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Şu an okul yok ama baleyi evde ve akşamları hava kararmadan sokağa çıkarak yapıyorum." ifadelerini kullandı.

Okulların koronavirüs nedeniyle tatil olduğunu hatırlatan Karam, bale öğretmeniyle görüşemediği için üzüldüğünü söyledi.

Leyan’ın babası Karam Settar da "Leyan, okula başlamadan önce baleye eğilimi vardı. Bu sene okula başlayınca bale dersleri de almaya başladı. Yeteneğini okuldaki dersleriyle pekiştirmeye çalışıyoruz. Leyan, aynı zamanda dünyayı sarsan koronavirüse karşı da meydan okuyor." diye konuştu.

Irak'ta şu ana kadar koronavirüs nedeniyle 23 kişi hayatını kaybederken, vaka sayısı 266 olarak açıklanmıştı. Sokağa çıkma yasağı 29 Mart'a kadar uzatılmıştı.


Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23