• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray'dan flaş hamle

Yeniakit Publisher
2017-05-16 16:30:00 -
Galatasaray'dan flaş hamle

Forvet transferi için büyük uğraş veren Galatasaray'dan flaş bir hamle geldi. Sarı-Kırmızılılar, ismi Fenerbahçe ile de anılan Bafetimbi Gomis'e resmi teklifte bulundu.

Sarı-Kırmızılılar ismi Fenerbahçe ile de anılan Bafetimbi Gomis'e resmi teklifte bulundu. Transfer görüşmeleri için yurt dışında bulunan Sportif Direktör Cenk Ergün'ün Marsilya'da kiralık olarak oynayan Fransız yıldızla masaya oturduğu ortaya çıktı. Ergün'ün 31 yaşındaki Gomis'e çok cazip bir teklif sunduğu ve görüşmenin oldukça olumlu geçtiği öğrenildi. Cenk Ergün önümüzdeki günlerde de İngiltere'ye giderek yıldız futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Swansea City kulübü ile görüşecek. 2018'e kadar sözleşmesi olan Gomis'in bonservisi için 3 milyon Euro teklif edileceği belirtiliyor

HAVA TOPLARINA HAKİM, FİZİĞİ MÜTHİŞ

BU sezon kiralık olarak giydiği Marsilya formasıyla müthiş bir performans gösteren Gomis 19 gole imzasını atmayı başardı... Hava toplarına çok hakim olan, güçlü fiziğiyle rakip defansları yıldıran Fransız forvet daha önce Lyon, St. Etienne ve Troyes formalarını da giydi. Galatasaray yönetimi forvet transferi için görüştüğü bir başka isim olan Balotelli ile sıcak temasını da sürdürüyor. Fakat Başkan Dursun Özbek'in İtalyan yıldızın disiplinsiz tavırları nedeniyle transferi olumsuz yaklaşımı devam ediyor.

GOMIS'TEN AÇIKLAMA

Görüşmelerin dozajınn arttığı son günlerde merakla beklenen açıklama Gomis'ten geldi. Marsilya'daki geleceğinin belirsiz olduğunu ifade eden Fransız yıldız, "Harika bir sezon geçirdiğimi söyleyebilirim ancak Marsilya'daki geleceğim hakkında şu anda konuşmak için zamanı değil. Marsilya'da kalma ihtimalim var ancak bu konuyu ben değil menajerim ile yöneticiler görüşecek. Gelecek sezon da burada olabilirim ama detayları konuşmak için çok erken. Marsilya'daki güzel hikayem son bulursa, hafızalarda iyi bir şekilde kalacağıma eminim" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23