• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Füzeleri yiyen İsrail'de çözülme başladı: Mikrofon uzatan Siyonist muhabir neye uğradığını şaşırdı!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

9 gün önce nükleer silah üretimine yaklaştığı gerekçesiyle aniden İran’ı bombalamaya başlayan ve ülkenin komuta kademesini yok ederek başta başkent Tahran olmak üzere yüzlerce hedefi yerle bir eden İsrail, İran füzelerini yiyince çözülmeye başladı.

İran füzelerinin demir kubbe hava savunma sistemini delik deşik etmesiyle füzeler başlarına düşmeye başlayan İsraillilerin zenginleri, Hayfa limanından yatlarla Kıbrıs Rum Kesimi’ne, oradan da Avrupa’ya kaçarken, kalan fakirler ise isyan etmeye başladı.

İSRAİLLİ SİYONİSTLERİ SUÇLAYINCA MUHABİR NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI!

İsrail halkının isyanı, artık her yerde gözlenirken, İsrail Kanal 11 canlı yayınında kendisine mikrofon uzatılan bir İsrailli; “Hepsi Siyonistler yüzünden! Kimse bize yardıma gelmiyor!” diye isyan etti.

Bir anda neye uğradığını şaşıran siyonist muhabir durumu nasıl toparlayacağını şaşırırken, isyan eden İsrailliyi iterek yayından uzaklaştırmaya çalıştı. Yaşanan görüntüler, İsrail’de siyonistlerin kurduğu yalan düzeninin de çatırdamaya başladığını gözler önüne serdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

birileri tiyatroyu kuruyor

salaklarda oynuyor bazıları mal gibiler inanıyor ama yönetenler belli dünyayı evengelistler neoconlar siyonistler

OSMAN AYDIN

ISRAILLILER KORKAK MILLETLERDENDIR AZ ZORU GÖRDÜMÜ ÇAREYI KAÇMAKTA ARAR SIYONISTLERIN KURDUĞU DUZEN DEVLETIDE ÇOKMEYE BAŞLADI SUİKASTLARLAN BIR YER VARILACAĞINIDA GÖRNESI LAZIM MERT BIR DÜŞMAN OLAMADILAR HEP IŞLERI GÜÇLERI HILEKARLIKLA YALANLA YURUTTUKLERI IÇIN TUM DUNYADA FOYALARI MEYDANA ÇIKTI TAMAMEN YANLIZ KALACAKLAR VE YOK OLACAK ORTADA ISRAIL DIYE BIR DEVLET KALMAYACAK FILISTIN DEVLETI SAHBE ALACAKTIR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23