• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe'li Wiel'in dolandırıcılık olayında yeni gelişme

Yeniakit Publisher
2017-05-16 17:42:00 -
Fenerbahçe'li Wiel'in dolandırıcılık olayında yeni gelişme

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Van der Wiel'i 4,5 milyon lira dolandırıldığını söyleyerek şikayetçi olmasının ardından gözaltına alınan organizatör Ümit A. ile Sinan S.nin polisteki işlemleri devam ediyor. Polis, Van der Wiel'in gönderdiği paraların banka dekontlarına ulaştı.

Hollandalı futbolcu Van der Wiel, birlikte iş yapmak vaadiyle kandırıldığını ve 4,5 milyon dolar parasının alındığını söyleyerek şikayetçi olmuştu.

Avukatı ve kız arkadaşı ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen Van der Wiel, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğinde 2 saat boyunca kalarak şikayetiyle ilgili ifade vermişti. Şikayet üzerine harekete geçen polis dün akşam saatlerinde şüpheliler Ümit Akbulut ile Sinan S.yi gözaltına almışlardı.

İDDİALARI KABUL ETMEDİLER

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen soruşturmada gözaltına alınan şüphelilerin dolandırıcılık iddialarını kabul etmedikleri öğrenildi. Birlikte iş yaptıklarını anlatan şüphelilerin, aralarında sözleşme olduğunu herhangi bir dolandırıcılık olayının meydana gelmediğini iddia ettikleri öğrenildi. Polis olayla ilgili yaptığı soruşturmada Van der Wielin gönderdiği paraların banka dekontlarına ulaştı.

17-05/16/591afc6f18c77329d427c539.jpg
Van Der Wiel, kız arkaşı Rose Bertram'la birlikte emniyete giderek şikayetçi olmuştu
ÖNE ÇIKAN VİDEO

BANKA ARACILIĞIYLA GÖNDERİLMİŞ

Tüm paranın banka aracılığı ile gönderildiği tespit edildi. Şüphelilerin başka kişileri de dolandırmış olma ihtimaline karşılık polis ekiplerinin araştırmasının sürdüğü belirtildi.

FUTBOLCULARLA İRTİBAT KURULMAYA ÇALIŞILDI

Özellikle Türkiyede futbol oynadıktan sonra ayrılan yabancı uyruklu futbolcu ve menajerleriyle irtibat kurulmaya çalışıldığı öğrenildi. Yetkililer gözaltında bulunan iki kişi için Cumhuriyet Savcılığından gelecek talimata göre hareket edeceklerini soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü belirttiler.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23