• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski Bakan Güçlü Manisa’da

Yeniakit Publisher
2020-01-14 17:35:39 -
Eski Bakan Güçlü Manisa’da

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe katılmak üzere Manisa’ya gelen eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Prof.

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe katılmak üzere Manisa’ya gelen eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Manisa Valisi Ahmet Deniz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığının yanı sıra üniversiteler ve yerel kuruluşlar tarafından iş birliği içinde yürütülen ‘Hikayemizin Yarım Asırlık Yerli Sesi, Mustafa Kutlu’ paneline katılmak üzere Manisa’ya gelen eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Vali Ahmet Deniz’e nezaket ziyaretinde bulundu. Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı olan eski Bakan Prof. Dr. Sami Güçlü Vali Deniz’e kitap hediye ederken yürüttükleri çalışmalardan bahsetti.

Eski Bakan Güçlü’nün ziyaretine İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmettin Okumuş da eşlik etti. Vali Deniz de ziyaretin anısına eski Bakan Güçlü’ye kaftan motifli tablo hediye etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23