• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem İmamoğlu kiraya yardım ediyormuş! İşte gariban Murat Ongun’un lüks malikanesi

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturması çerçevesinde tutuklanan Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun'un yaşadığı ultra lüks villanın bulunduğu site dron ile görüntülendi. Ongun'un "İmamoğlu'nun yardımıyla" aylık 300 bin TL kira ödediği villanın yer aldığı Acarkent sitesinde, 1,5 milyon TL kira bedeli olan villaların da yer alması dikkatlerden kaçmadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk, rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma suçlamasıyla tutuklanan Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun'un ev sahibi soruşturma kapsamında ifade verdi. Ev sahibi ressam Nilay Keser, savcılığa verdiği ifadede, Murat Ongun ve eşi Zeynep Ayten Gözdem Ongun ile 14 Nisan 2024 tarihli bir kira sözleşmesi imzaladığını, çiftin yıllık toplam kira bedelinin ise 3 milyon 717 bin 400 TL olduğunu belirtti.

Yolsuzluk soruşturması kapsamında savcıya aylık 350 bin TL gelir beyanında bulunan Ongun'un, 300 bin TL olan aylık kirasını nasıl ödediği sorusu gündeme geldi. Ongun ise "Ben ve eşimin geçmiş birikimleri ve gelirleri bu kiraya yeterlidir" şeklinde açıklama yapmıştı.

Murat Ongun'un gündeme gelen villasının yer aldığı site dron ile görüntülendi. Aynı sitede 1,5 milyon TL kira beledi olan villaların yer alması da dikkat çekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Salih

Milletin paralarıyla Sefa süren soysuzular ve destek olanlara Allah CC lânet eylesin

Aslan

Hapis cezası yeterlimi peki bizim iç ettikleri paralarımızı nasıl geri alacağız
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23