• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Durdurun bu rezilliği

Yeniakit Publisher
2019-05-19 09:25:00 - 2019-05-19 09:26:46
Durdurun bu rezilliği

Uluslararası Af Örgütü tarafından düzenlenen “Homofobi, Transfobi ve Bifobiye Karşı #FobiniUçur!” etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz gün Ankara Ahlatlıbel Parkı ve İzmir Kordon Sahil Yolunda bir araya gelen sapkınlar, önümüzdeki hafta pazar günü ise İstanbul’da buluşmayı planlıyor.

Toplumu ayakta tutan aile yapısını yerle bir etmek amacıyla sık sık gündeme getirilen eşcinsellik sapkınlığının son icraatı ramazan ortasında Ankara ve İzmir’de bir araya gelerek sözde eşcinsel karşıtlığına karşı etkinlik düzenlemek oldu.

Ramazan ortasında sapkınlık propagandası

Daha önce de birçok yürüyüş organize eden Uluslararası Af Örgütü tarafından düzenlenen “Homofobi, Transfobi ve Bifobiye Karşı #FobiniUçur!” etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz gün Ankara Ahlatlıbel Parkı ve İzmir Kordon Sahil Yolunda bir araya gelen sapkınlar, önümüzdeki hafta pazar günü ise İstanbul’da buluşacak.

Toplumun temelini sarsıyor

Düzenledikleri etkinlikte uçurtma uçurarak sözde eşcinsellik karşıtlığına dikkat çektiklerini dile getiren sapkınların, toplumun temelini sarsacak düzeyde değerleri yerle bir etmesine ise kimse ses çıkarmıyor. Her fırsatta ‘özgürlük’ propagandası yapılan Batı’da bile eşcinsellere yönelik kısıtlamalar getirilirken Türk-İslam toplumunun değerleri ile bağdaşmayan ve o değerleri yok etmeyi amaçlayan sapkınların faaliyetleri düzenli olarak devam ediyor.

Haftaya da İstanbul’da bir araya gelecekler

11 ayın sultanı ramazan ayının ortasında her türlü dini değeri ayaklar altında alarak toplumun geleceğini tehlikeye atanların, Ankara’da etkinlik yeri olarak CHP’li Çankaya Belediyesinin işletmesinde olan Ahlatlıbel Parkı’nı seçmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Ankara ile aynı gün İzmir Sahil Yolunda düzenlenen etkinliğin önümüzde hafta pazar günü İstanbul Moda Sahilinde düzenlenmesinin planlandığı öğrenildi.

Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına vekaleten bakan Vali Ali Yerlikaya’nın bu rezil etkinliğe müsaade etmemesi bekleniyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23