• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Boya yapıyorlardı! Tiner birden alev aldı: Otogar çatısını boyayan 2 işçi ağır yaralandı

Yeniakit Publisher
AA Giriş Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Boya yapıyorlardı! Tiner birden alev aldı: Otogar çatısını boyayan 2 işçi ağır yaralandı

Edirne otogarının çatısını boyamak için sepetli vinç ile tavana ulaşan 2 işçinin boya yaptığı sırada, vinçteki tiner birden alev aldı. Alevlerin arasında kalan 2 işçiden biri aşağı düşerek diğeri ise yanarak ağır yaralandı.

Edirne Otogarı'nın çatısındaki demirleri platform vinç yardımıyla boyayan işçilerin kullandığı tiner, çalışma sırasında henüz belirlenemeyen nedenle bir anda alev aldı. Alevlerin kısa sürede yayılması sonucu çıkan yangında 2 işçiden biri aşağı düşerek diğeri yanarak ağır yaralandı.


İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Ağır yaralanan işçiler, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23