• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AT YALANI GÖTÜR PARAYI

Yeniakit Publisher
2016-06-06 10:27:00 - 2016-06-06 10:59:03
AT YALANI GÖTÜR PARAYI

Sözde Ermeni soykırımı iddialarının en ateşli savunucularından olan Türkiye Ermenileri Patrik Genel Vekili Başepiskoposu Aram Ateşyan, Türkiye’de servetine servet katmaya devam ediyor. Hemen hemen her konuşmasında Türkler’in Ermeniler’e soykırım uyguladığı yalanını dillendiren Ateşyan’ın geçtiğimiz günlerde İstanbul’un en lüks semtlerinden Şişli’de 1 buçuk trilyon değerinde daire satın aldığı tespit edildi.

FARUK ARSLAN / İSTANBUL - İnsanlığın merhamet adası olan Osmanlı’ya iftira atarak Ermeniler’e soykırım uygulandığı yalanını dillendirenler arasında yer alan Türkiye Ermenileri Patrik Genel Vekili Başepiskoposu Aram Ateşyan’ın Türkiye’deki serveti dudak uçuklatıyor. Soykırım yalanını diline pelesenk yapan Aram Ateşyan, geçtiğimiz günlerde İstanbul’un en lüks semtlerinden Şişli’de 1 milyon 500 bin TL değerinde daire satın aldı. Ateşyan, tepkiler üzerine ise “Din adamlarımızın birçoğunun mal varlıklarına bakılırsa her şeyin çok normal olduğu ortaya çıkar.” şeklinde ilginç bir açıklama yaptı.

SOYKIRIM YALANININ BAŞ SAVUNUCULARINDAN

Ermeni soykırımı yalanının Türkiye’deki en büyük savunucuları arasında yer alan Aram Ateşyan, ülkemizde 100 bin dolayında gizli Ermeni’nin yaşadığını öne sürmesiyle tanınıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun memleketi olan Tunceli’nin yüzde 90’ının Ermeni olduğunu savunan Türkiye Ermenileri Patrik Genel Vekili Başepiskoposu Ateşyan, soykırım yalanının 100. yılında Kumkapı Meryem Ana Kilisesi’nde düzenlenen ‘24 Nisan ayini’ni yönetmiş ve konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirmişti.

SOYKIRIMLA SUÇLADIĞI TÜRKİYE’DE EMLAK ZENGİNİ OLDU

Ermeni yalanlarını dilinden düşürmeyen Başepiskopos Aram Ateşyan, Türkiye’de lüks ve konforlu bir hayat sürüyor. Ateşyan, son olarak İstanbul’un lüks semti Şişli’nin Kurtuluş Caddesi’nden bir daire satın aldı. Aram Ateşyan’ın, Ermenilere soykırım uyguladığını iddia ettiği Türkler’in ülkesinde şatafatlı daire için 1 milyon 500 bin TL (eski parayla 1 buçuk trilyon) dolayında meblağ ödediği belirlendi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

BOĞAZA NAZIR ARAZİYİ KENDİ VAKFI’NA DEVRETMİŞ

Ermeniler’in STK görünümlü operasyon birimi olan Vakıflar Arası Dayanışma Platformu’nda da (VADİP) Ateşyan’ın akçeli işleri tartışma konusu oldu. VADİP gündemine konuyu taşıyan Yeniköy Ermeni Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sevan Şeşetyan, Ateşyan’ın daire alımının şaibeli olduğunu belirtti. Sevan Şeşetyan, lüks dairenin alındığı süreçle ilgili şu bilgileri verdi: “Beykoz Surp Nigoğayos Kilisesi Vakfı’a bağlı olan boğaz kenarındaki paha biçilmez kıymetteki bir arsanın üst kullanım hakkının son dakika manevrası ile Aram Ateşyan tarafından yeni kurulan Hovagim Vakfı’na devredilmesi sürecinde bu dairenin alınması soru işaretleri oluşturuyor”

İLGİNÇ SAVUNMA: DİN ADAMLARIMIZ DA ZENGİNDİ!

Akçeli işlerde şaibelere adı karışan Türkiye Ermenileri Patrik Genel Vekili Başepiskoposu Aram Ateşyan’ın daire alımı ile ilgili yaptığı açıklama ise dikkat çekti. Ermeni Agos gazetesine konuşarak söz konusu daireyi ‘kırk yıllık birikimiyle’ aldığını iddia eden Aram Ateşyan, “Almış olduğum daire ile alakalı çamur at izi kalsın mantığıyla insanların üzerinde şaibe bırakmanın, inancımız karşılığında günah olduğunu hatırlatmak isterim.” dedi. ”Ebediyete intikal etmiş din adamlarımızın birçoğunun arkalarında bıraktıkları mal varlıklarına bakılırsa her şeyin çok normal olduğu ortaya çıkar.” savunmasını yapan Ateşyan’ın kendisi gibi diğer Ermeni din adamlarının da zengin olduğuna dikkat çekmesi manidar karşılandı.

DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR?

Türkiye’nin Ermenilere soykırım uyguladığı yalanını savunup Türkiye’de servetine servet katan Başepiskopos Aram Aşeytan’ın diğer mal varlıkları ve bunların kaynağı kamuoyunda büyük merak konusu oldu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23