• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aksaray'da yeni tip koronavirüse karşı dezenfeksiyon sürüyor

Yeniakit Publisher
2020-03-24 13:55:54 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Aksaray'da yeni tip koronavirüse karşı dezenfeksiyon sürüyor

Kent genelindeki vatandaşların yoğun olarak kullandığı 26 noktaya 50 sıvı el dezenfektan cihazı yerleştirildi

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi, koronavirüse (Kovid-19) karşı önlem ve tedbir almak amacıyla, kent genelinde yoğun kullanılan 26 noktaya 50 sıvı el dezenfektan cihazı yerleştirdi.

Belediye ekipleri, koronavirüse karşı tedbirler kapsamında belediye girişine, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'na, Ulu Cami önüne, alışveriş merkezlerinin girişlerine ve otogar gibi yoğun kullanılan 26 noktaya 50 sıvı el dezenfektan cihazı koydu.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, dünya genelinde etkisini gösteren koronavirüs nedeniyle vatandaşlara yönelik hijyen önlemlerini almaya devam ettiklerini söyleyerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Virüsün etkilerini en aza indirmek için aralıksız tedbir çalışmalarına devam ediyoruz. Tüm dünya ülkeleri gibi Türkiye'yi de tehdit eden virüse karşı ülke olarak çok ciddi tedbirler aldık. Hükümetimiz bu konuda başarılı bir çalışma ortaya koyuyor. Bütün hemşehrilerimizden yapılan uyarıları mutlaka dikkate almalarını istiyorum. Millet olarak el ele vererek tedbirleri uygulayalım. Hiçbir virüs alacağımız önlemlerden daha güçlü olamaz. Birlikte bu virüsü yenebiliriz."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23