• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Hakan ve Cem Yılmaz 'garsonluk' yıllarını konuştu! Anılarını tazelediler

Yeniakit Publisher
2020-01-24 18:50:00 -

Hürriyet Gazetesi'nin Youtube kanalındaki yayınında Cem Yılmaz'ı konuk eden Ahmet Hakan, Yılmaz ile garsonluk günlerini konuştu. Hakan, "Benim için insan değerlendirirken en önemli parametlerden birisi o insanın garsona nasıl davrandığıdır." ifadelerini kullanınca sosyal medyada "Aydın Doğan sana nasıl davranıyordu?" şeklinde paylaşımlar yapıldı.

 Taha Emre ÖZDEMİR  yeniakit.com.tr 

Ahmet Hakan, Hürriyet Gazetesi'nin Youtube kanalında konuk ettiği Cem Yılmaz ile garsonluk yıllarını konuştu. "Benim için insan değerlendirirken en önemli parametlerden birisi garsona nasıl davrandığıdır." diyen Hakan'ın bu ifadeleri akıllara Hakan'ın eski patronu Aydın Doğan'ın garsonluğunu yaptığı günleri getirdi. Sosyal medya kullanıcıları, "Aydın Doğan sana nasıl davranıyordu?" şeklinde paylaşımlar yaptı.

Ahmet Hakan Cem Yılmaz'a filminin gişede neden çakıldığını da sordu.

Milli meselelerde ağzını bıçak açmayan Yılmaz, Barış Pınarı Harekatımız ile evlatlarını PKK'dan kurtarmak isteyen annelerin eylemi konusunda sessiz kalmış, bu tavrı kamuoyunda tepki ile karşılanmıştı.

Yılmaz, twitter'da günlerce #CemYılmazaBoykot etiketi ile gündem olmuştu. Cem Yılmaz Ahmet Hakan'ın bu sorusuna cevap verirken hakkında paylaşılan binlerce mesaj için, "Bir iki kişi sosyal medyadan boykot etti." ifadelerini kullanırken filminin izlenmeme sebebini 'tarz değişikliği' olarak yorumladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Eren

İlkesiz ve ahlaki değerlerden yoksun olduğundan olabilir mi hergele???

II.Murat

Cem Yılmazı anlamanız icin kafanızın calısmasi gerekiyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23