• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

487 bin TL'den başlayan peşinatlar! TOKİ’den düşük gelirlilere müjde

Yeniakit Publisher
Aslı Bayram Yılmaz Giriş Tarihi:
487 bin TL'den başlayan peşinatlar! TOKİ’den düşük gelirlilere müjde

TOKİ, Afyonkarahisar’da dar gelirli vatandaşlara hitap edecek yeni konut projesini duyurdu. 2+1 ve 3+1 daireler 120 ay vade ve 12 bin TL’den başlayan taksitlerle satışa sunulacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), uygun fiyatlı konut projeleriyle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor. Kurum, Afyonkarahisar Evciler ilçesi Gökçek Mahallesi’nde yer alan 90 konutluk projede, 7 adet daireyi kura yöntemiyle satışa sunacağını duyurdu.

Satışa çıkacak konutlardan biri 3+1, altısı ise 2+1 tipinde olacak. En düşük fiyatlı daire için belirlenen peşinat 487.335 TL olurken, 120 ay vade ile aylık 12.183 TL taksit ödenecek. En yüksek fiyatlı 3+1 daire için ise 647.288 TL peşinat ve 16.182 TL taksitle ödeme imkanı sunuluyor.

Başvuru detayları belli oldu

TOKİ konutları için başvurular, 2-11 Nisan 2025 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası’nın tüm şubelerinden yapılabilecek. Başvuru bedeli ise 10 bin TL olarak belirlendi. Kura çekimi 17 Nisan 2025’te gerçekleştirilecek.

Asil hak sahipleri, sözleşmelerini 24 Nisan’da imzalayacakken, yedek hak sahipleri için bu tarih 28 Nisan olarak açıklandı. Geriye kalan daireler için ise süreç, asil başvuruların tamamlanmasının ardından ilerleyecek.

Başvuru şartları neler?

Başvuru yapacak kişilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve 18 yaşını doldurmuş bulunması gerekiyor. Ayrıca başvurular, hane halkı esas alınarak kabul edilecek. Aynı hane adına birden fazla başvuru yapılması durumunda tüm başvurular geçersiz sayılacak.

Uygun fiyatlı daire sahibi olma fırsatını kaçırmak istemeyen vatandaşların, belirlenen tarihler arasında başvurularını yapmaları gerekiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sırıddatlı

Toki ders almış bak indrim tapmış 500 bin yerine 487 bin vay be ne indirimmm 487 bini olanın evi olurdu bugğne kadar uyanıklar masonik plancılar evi olmayan emekli asgari üçretli belli 5 yıl önceden ev devretmişlere sarmışlara yani iflas etmiştir 5 yıldır evi olmayan asgari üçret ssk bagkur emeklisine verin devlet memuru emejlisine asla vermeyin ama bu sistem millet deyil illeti kalıb laf yapıo satılmadı ayakları ile önce peşin bina yaoan mason toki burokratları unutmayın ki keser döner sap döner
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23