• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

112 ambulanslarının hijyeni Büyükşehir’e emanet

Yeniakit Publisher
2020-03-28 13:57:33 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
112 ambulanslarının hijyeni Büyükşehir’e emanet

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Corona Virüs (COVID-19) salgınına karşı yoğun mesai harcayan 112 Acil ambulanslarının dezenfektesine başladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Corona Virüs (COVID-19) salgınına karşı yoğun mesai harcayan 112 Acil ambulanslarının dezenfektesine başladı. Büyükşehir, kentte bulunan bütün ambulansların hijyenini sağlayacak.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından “pandemi” yani küresel bir salgın olarak ilan edilen Corona Virüsü’ne karşı verilen ulusal mücadele devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarına virüsün Türkiye’de ilk görüldüğü günden beri devam eden Büyükşehir Belediyesi, her geçen gün genişlettiği dezenfekte sahasına salgına karşı mücadelede fedakarca çalışan 112 Acil ambulanslarını ekledi. Sürekli telakuzda bulunan ambulansların üzerinden bir nebzede olsa yükü alacak olan çalışma, büyük bir dikkatle sürdürülüyor. Şehirdeki bütün ambulanslar, kurulan istasyonda hergün en ince ayrıntısına kadar dezenfekte ediliyor. Hijyen çalışmasıyla, sağlık personellerinin virüse karşı korunması hedefleniyor. İlaçlamalarda ise insan sağlığına zarar vermeyen Sağlık Bakanlığı ruhsatlı ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) onaylı ürünler kullanılıyor. Şehirdeki hastanelerle ortak yürütülen çalışma, salgın tehdidi ortadan kalkana kadar devam edecek.

Yayınlanan genelgeler doğrultusunda bütün ekiplerini salgına karşı mücadelede adeta seferber eden Büyükşehir Belediyesi, şehirde bulunan bütün kurumlarla koordineli olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23