• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ersoy Dede
Ersoy Dede
TÜM YAZILARI

Levent Gültekin’in yalan-dolan işleri

08 Aralık 2014
A


Ersoy Dede İletişim: [email protected]

Levent Gültekin adlı şahsın imar ve rantiye işlerini dün yazdık. Hemen her gün İslamcıların yolsuzluk ve hırsızlık yaptığını söyleyen Gültekin’in aslında kendini tarif ettiğini medya camiası biliyor. İslamcılara atfettiği tüm kötü özellikleri –görgüsüzlük, bilgisizlik, eğitimsizlik, kabalık, zevksizlik, yontulmamışlık- kendi bünyesinde birleştirmiş bu rant ve para düşkünü şahsın eski yaptığı işlerin de hepsi teker teker MASAK tarafından inceleniyor. Aldığın maaşların çok çok üzerinde vergisi ödenmemiş servet sahibi olmak suçtur Gültekin. İslamcılara sürekli küfretmen, devletin bunların hesabını sormasını engellemeyecek. Devletten kaçırdığın birikmiş vergi borcunu devlete ödeyeceksin. Belki de vergi borcuna karşılık, Bostancı rantiye kulelerindeki dairelerine devlet el koyacak. Neyse kararı MASAK verecek. Yakında herkes görecek ve özellikle Hadi Özışık görecek yaşananları...

Şimdi 2010 yılına atlayalım ve Levent Gültekin’in yalancı bir adam olduğunu kendi ağzından itirafla dinleyelim... 2010’da Levent Gültekin büyük bir hatayla TMSF yönetimindeki Cine 5’in başına getirilir ve üç ay sonra cürümleri ve başarısızlığı sebebiyle kovulur. O dönem bu gerçeği saklamak için Karslı hemşehrisi Hadi Özışık üzerinden habire Gültekin’i öven haberler yaptırır. Hadi Özışık’a da buradan sormak isterim. Acaba bu hizmetler karşılığı rantiye kulelerinden Özışık ailesinden, birileri adına daireler alınmış mıdır? Gültekin-Özışık bağlantısının ticari boyutu nedir? Hadi Bey’e de sormuş olalım.. (Hadi Bey’den dürüst olmasını tavsiye ederim çünkü MASAK’ın her şeyi bildiği bir ortamda söylenen yalan uzun vadeli olmaz...)  

Levent Gültekin o dönem kovulunca Hadi Özışık’ın internet sitesine kendi çalıp, kendi oynadığı şöyle bir mülakat veriyor. Birlikte okuyalım... “.....Ortada bir başarı varsa bu başarının büyük kısmı TMSF Başkanı Sayın Şakir Ercan Gül’ündür. Başarıyı getiren bir önemli faktör de Cine 5’in marka değeridir. Marka prestiji sayesinde, yaptığımız her iyi iş, anında karşılık buldu. Tabii, iş yaparken Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Turan Korkmaz’ın ve üyelerin kadirşinas ve profesyonel tutumunun payını da anmadan geçmeyeyim. (- soru: Böyle başarılı bir tablodan sonra TMSF’den size “Kal, gitme” demediler mi?) Çok sağolsunlar böyle nazik bir ricada bulundular ama ben durumu anlatınca onlar da anlayış göstererek gitmeme müsaade ettiler….”

Yani kısacası o dönem TMSF yetkililerine yalakalık yapan ve kendi isteğiyle ayrıldığını söyleyen bir Gültekin var. TMSF’den kendisine gitme kal denmiş ama, TMSF’nin ısrarlarına rağmen Gültekin kendi arzusuyla ayrılmış... Peki geçen aylarda bir başka internet sitesine verdiği röportajda neler diyor aynı Levent Gültekin; “... Konu Başbakan’a taşındı. Mahalledeki önemli isimlerin ortak mutabakatı olunca Başbakan sert tepki göstermiş. TMSF Başkanı beni koruyamayacağını söyleyince ben de istifa ettim. TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül de beni savunmadı.....”

İşte Levent Gültekin... 2010 yılındaki röportajda TMSF’nin kendisine ısrarla kal dediği ama kendi arzusuyla ayrıldığını söylüyor. 2014’te ise Başbakan Erdoğan’ın talimatıyla TMSF tarafından kovulduğunu kabul ediyor. Ben istifa ettim diyor ama o da yalan. İtibarsız biçimde kovuldu Gültekin. Görevinde kalmak için Hamdi Topçu’ya yalvardı yakardı nerdeyse ayağına kapandı. Sonrasında kovulunca ayağına kapandığı Hamdi Topçu’ya da iftiralarla saldırdı.  2010’da Şakir Ercan Gül’e yalakalık yapıyor 4 sene sonra Şakir Ercan’ı da satıyor. 

Yetmedi yalancı olduğunu kanıtlarıyla ortaya koyduğum Levent Gültekin aynı röportajda hepinizi güldürecek bir şey daha söylüyor; “…..Cine 5’ten ayrıldığım gün bir şeyi daha anladım: Dürüst, namuslu birey olmak için hak yememek yetmiyor. Kontrolümüzdeki alanlarda hak yedirmemek de gerekiyormuş. 20 yıl beraber namaz kıldığım, dürüstlük şarkıları söylediğim arkadaşlarım üç kuruş için birden hepsini unutmuşlardı….”

Bu ülkede dürüstlük ve namustan en son bahsedecek adam sensin Levent Gültekin. Başkasının iddiasına gerek yok, iki röportajını okuyan ortalama zekâ sahibi insan bile senin yalancı-dolancı olduğunu görüyor. Bir yerde başka, bir yerde başka konuşuyorsun. Alenen yalan söylüyorsun sonra da utanmadan dürüstlükten bahsediyorsun. Bu şantajcılık ve yalancılıkların yüzünden İslami camiadan dışlanmadın mı?.. Bunun için dindar Müslümanlara sürekli hakaret etmiyor musun? İyi yapıyorsun..  Böylece herkes senin gerçek karanlık yüzünü öğreniyor. Hele olaya MASAK müdahale ettikten sonra o yüzün ne renge girecek merak ediyorum. Kalın sağlıcakla.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23