• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ görevi İslam düşmanı Murdoch'a devretti!

Yeniakit Publisher
2015-12-15 14:58:00 - 2015-12-15 15:05:44
FETÖ görevi İslam düşmanı Murdoch'a devretti!

Paralel yapının kanalında yayınlanan, peygamber efendimizi kamyonete bindiren skandal dizi 'Sungurlar', İslam düşmanlığıyla bilinen Murdoch'ın kanalı FOX TV'ye sattığı öğrenildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün medya organı STV'nin (Samanyolu) Türksat'tan çıkarılmasının ardından kara propogandasını yapan dizisi Sungur'ların İslam düşmanlığıyla bilinen Rupert Murdoch'ın sahibi olduğu FOX TV'ye geçtiği bildirildi. Dizinin yeni bölümleri Aralık ayı içinde ekranlarda olacak. Bu anlaşmayla FETÖ-Murdoch ittikafı da bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.

FOX'UN SAHİBİ MÜSLÜMANLARA HAKARET ETMİŞTİ

FOX'un patronu Rupert Murdoch'ın Peygamberimize hakaret eden dergiye yapılan saldırıyı bahane ederek Müslümanlara hakaret etmişti. "Müslümanların çoğunluğu barışsever olabilir ama içlerinde büyüyen Cihatçı kanserin farkına varıp ortadan kaldırılana dek onlar da sorumlu sayılmalıdır" diyen Murdoch'a Türk televizyon izleyicilerinden sert tepki gelmişti. Hatta sosyal medyada Murdoch'ın sahibi olduğu FOX TV için boykot kampanyası başlatılmıştı.

FETÖ'YLE ORTAK HAREKET EDİYOR

Siyonist işadamının kanalı FOX TV, Türkiye'de Fetullahçı Terör Örgütü ile ortak hareket ederek Gülen örgütünün talimatları doğrultusunda yayınlar yapmasıyla biliniyor.

CANLI YAYINDA PKK'YA TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Yine FOX'un haber sunucusu Fatih Portakal can yayında terör örgütü PKK'ya 'Türkiye'ye PKK'ya teşekkür etmeli. PKK olmasaydı Türkmenler, IŞİD tarafından öldürülürdü.' diyerek büyük bir skandala imza atmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23