• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Can Dündar kendisine sorulan o soruya çok sinirlendi

Yeniakit Publisher
2016-06-30 17:20:00 - 2018-09-16 19:14:20
Can Dündar kendisine sorulan o soruya çok sinirlendi

Can Dündar savaş çığırtkanlığı yaptı. Terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen CEFTUS adlı düşünce kuruluşunun, İngiltere Parlamentosu'nda düzenlediği Türkiye konulu toplantıya, konuşmacı olarak davet edilen Dündar, ülkemizi yerden yere vurdu. Dündar yaptığı konuşmada, HDP milletvekillerinin tutuklanması halinde savaş çıkacağını iddia etti...

MİT TIR'ları haberini yayınlayarak Türkiye'yi adeta bir ajan gibi dünyaya jurnalleyen Can Dündar yine sahnede.

Terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen CEFTUS adlı düşünce kuruluşunun İngiltere Parlamentosu'nda düzenlediği toplantıya katılan Dündar, Cumhurbaşanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümeti hedef aldı.

Can Dündar PKK'ya destek veren HDP'li milletvekillerine sahip çıkılması için Avrupa'ya çağrı yaptı. Dokunulmazlıkları kaldırılan milletvekillerinin tutuklanmasının savaşı tetikleyeceğini söyleyen Dündar, Türkiye'yi adeta tehdit etti.

Ağır baskı altında olduklarını iddia eden Dündar, baskı altında olan bir gazetenin MİT TIR'ları haberini nasıl bu kadar rahat yapabildiğini ise açıklayamadı. Dündar adeta katılımcıların aklıyla alay etti.

Dündar, muhabirin sorduğu "gazeteci ile ajan arasındaki fark nedir" sorusuna ise bir hayli sinirlendi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Dündar konuşmasında, korkularının temelindeki şeyi de ifşa etti. Dündar'a göre Erdoğan karşıtları, işlerini kaybetmekten ve Müslümanların çoğalmasından korkuyor.

Toplantıya, Diyarbakır'da gözaltına alınan İskoç milletvekili Natalie Mcgarry'de katıldı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23