• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gurbetçi vatandaş Soylu’ya her şeyi anlattı! ‘Almanya mı bizi kıskanacak ha ha ha’ diyenlere tokat

Karabük’ün Yenice ilçesinde sel mağduru vatandaşlarla bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile konuşan bir gurbetçi Almanya ile Türkiye’nin afet durumunu kıyasladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel afetinin yaralarını sarmak için yapılan temizlik çalışmalarını takip ettiği Karabük’ün Yenice ilçesi esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Ziyareti sırasında Bakan Soylu, Almanya’da yaşayan gurbetçi Abdullah İnam ile sohbet etti.
İnam, Almanya’dan gelen bir gurbetçi olarak Soylu’ya gayretlerinden dolayı teşekkür ederek Almanya’da bu gibi durumlarda devletin hiçbir desteği olmadığını söyledi. Almanya’da geçen yıl büyük bir sel afeti yaşadıklarını anlatan İnam, "Bu tür durumlarda Almanya’da devletin hiçbir desteği yok. Sigortanızı yaptırın diyor. Ondan sonra eksper geliyor ve rapor tutuyor. Tabii bu bir seneye yakın sürüyor. O ara elektriğiniz, suyunuz, yolunuz yok. Allah sizden razı olsun. İki gün içerisinde Bartın ve Karabük için neler yaptığınızı gördük. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
Gurbetçinin söylediklerine karşılık veren Bakan Soylu da elden gelen her şeyin tek bir kuruş alınmadan yapıldığını söyledi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

Eksikleri de olsa, işte sosyal devlet budur, çünkü devlet milleti için vardır.
  • 2 Yıl Önce

adsız cengaver

almanyada geçen seneki sel felaketi 200 yılın en şiddetli sel felaketi iki eyaleti dikkat edin kenti değil o iki eyaletteki onlarca kasaba ve şehir yerle bir olmuş alman hükümeti ilk etapta acil olarak selzedelere 400 milyon avro yardım yapma kararı aldı daha sonra acil olarak 2,5 milyar avro altyapı onrımı ve yapılması içn kaynak ayırdı başbakan merkel halkın yaralarını sarmak ve zararlarını karşılamak ve zarar gören eyaletleri yeniden imar etmek için için 30 milyar avro kaynak aktarıldığını açıkladı girin internetten almanya haberlerine girin görürsünüz yalancı herif hem almanyada yaşıyorsun oranın ekmeğini yiyorsun buraya gelince yalakalık yapmak için almanyayı kötülüyorsun nankör herif geçen yıl ufacık kasaba olan bozkurtta günlerce enkaz temizlenemedi elektrik su verilemedi bu doğal afet yaraların sarılması zaman alıyor onun için yalakalık yapmak için boş boş konuşma
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23