• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Z kuşağı' nereye gidiyor? 'Din dersi saçma' dedi, 5 Osmanlı padişahı sayamadı!

 Yeniakit.com.tr 

Youtubeda yayınlanan bir sokak röportajındaki gencin açıklamaları hayrete düşürdü.

Röportajdaki genç, okullardaki din dersine ilişkin, "Din derslerini saçma buluyorum. Çünkü din dersi sadece İslam'ı değil bütün dinleri öğretmeli." dedi.

İçler acısı!

Röportajın ilerleyen bölümünde sunucu, gençten 5 Osmanlı padişahının ismini söylemesini istedi.

5 Osmanlı padişahının ismini sayamacak kadar ecdadından bihaber gencin halleri, "Z kuşağı"ndan bir kesimin içler acısı durumunu ortaya koydu.

1 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abdullah Murat

Peygamberimiz sav her çocuk teslim müslüman fıtratına uygun olarak dünyaya gelir Anne babası onu hristiyan yahudi yada mecusi yapar. ... Günümüzde devletler bu eğitim ve devşirmede ön plana çıkmış bunu farz kıldıkları küçük yaştaki çocuklara verdikleri eğitimle gerçekleştirmektedir Kadınlarda çocuklarda Allahın emanetidir. Bu devşirilmiş laiklik özlerine işlenmiş yada dinden uzak yetiştirilmiş bir gençlik ne diyebilir doğruyu Allah ve Peygamberi söylemişken onlar mı bilecek sonlarını bilselerdi böyle yapmazlardı Ahirette yetki sahibi olan herkezden şikayetçi olacak babaları kendilerinden kaçacak işte bunlar gökten indirilmiş gelecek bilgisini de içeren Allahın sözlerinden kutsal kitaptan Küfrü şirki öğretirsen gadabı alırsın. Allahın gerçek dini ile fasit küfür ve şirki aynı kefeye koyarsan iyilik değil kötülük yaparsın.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23