• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Murat Akan: Bill Gates GDO'lu sivrisinekleri doğaya saldı

Stratejist Murat Akan, Bill Gates vakfı tarafından GDO'lu sivrisineklerin doğaya salındığını duyurdu.

Kişisel Youtube kanalından bir video paylaşan Murat Akan, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Akan, "Bu proje iki yıldan beri çalışma halindeydi. Proje amacına ulaştı. Peki neydi bu proje? Dünyanın dengesi ile oynuyorlar. Bunun bilim ve insanlık için yaptıklarını söylüyorlar. Peki buna inanalım mı? İnanmak hiç gelmiyor. Dün itibariyle GDO’lu sivrisinekleri doğaya saldılar. Bu çalışma ABD’de yapılıyordu. Projenin destekçisi ise Gates Vakfı tarafından destekleniyordu. Dünyanın doğal dengeleri ile oynuyorlardı. Sentetik bir insan oluşturmaya çalışıyorlar. Bu insanlığın lehine değildir. ‘ABD’de bazı sivrisinekler tarıma zarar veriyor’ diyerek GDO’lu sivrisinek üretme kararı aldılar. Bu projenin özeti şu, bu sivrisinekleri doğaya salarak insanları büyük bir riskten koruyacaklarını düşünüyorlar. Küreselcilerin ortaya çıkardığı bu tarz alengirli projelerin insanların yararına olduğunu tespit etmek çok zor. İnsanların bu projeleri anlaması gerçekten zor. Bu projeyi suçlayacak, yargılayacak bir kurum da yok" dedi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

nedir bu

Abdurraman Dilipak'ın da kafasını karışıktı adamın kafasını epten karıştırmayın kesin bu sivrisinekleri yazılarına alır. ''İnsanların bu projeleri anlaması gerçekten zor Bu projeyi suçlayacak, yargılayacak bir kurum da yok'' demişsin. Bir sen anladın yani. Kurum yoksa başına seni getirsinler bir de Beyaz Tvdekileri.
  • 3 Yıl Önce

Muhammet İşbilen

Eskiden bir de bunların japon hayranı versiyonları vardı. Japonlar çıplak gösteren gözlük yapmış, japonlar istediğin rüyayı görme makinası yapmış, japonlar gece uykuda kendi traş eden makina yapmış, vs vs artık dünya küçüldü herkes görüyor hangi ülke ne yapabiliyor ne yapamıyor ve böyle olağanüstü tevatürleri pek yemiyor.
  • 3 Yıl Önce

Berhan yadigar

Hakikaten bunlardan her mahallede bir tane olurdu ve eskiden sadece uzay, uzaylılar masalları uydurup kimini inandırır kimine ise deli bu dedirtirlerdi. Şimdi uzaylılar masalı eskidi böyle şeyler uydurup önce kendileri inanıyor sonra başkalarını inandırıyorlar.
  • 3 Yıl Önce

Harun Kahya

haber yapmayın şunları yaaa. Eskiden mahallenin delisi derlerdi şimdi yeni sıfatlar bulmuşlar
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23