• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Böyle düşmanlık görülmedi! Gençlere terörist muamelesi yaptılar

Ülkeyi aydınlatıyoruz sloganıyla yayın hayatını sürdüren Tele1 kanalı geçtiğimiz gün düşmanca bir haber yaptı. Yaptığı haber sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Önder İmam-Hatipler Derneği tarafından düzenleyeceği diriliş kampının haremlik selamlık bir kamp olduğunu dile getirirken beden diliyle verdiği mesaj gözlerden kaçmadı. Haremlik selamlık kavramanı uzun süre tekrar eden haberde bunun çok yanlış ve itici bir durum olduğu kanıtlanmaya çalışılıyor.

Kamp yapan gençlere terörist muamelesi yaptılar

Kamp boyunca yapılan bilimsel, deneysel münazaraların göz ardı edildiği haberde eğlence amaclı oynanan paintball aktivitesine silah eğitimi veriliyor denilerek karalama çalışması yaptılar.

Ümmü Gülsüm olayıyla da ön plana çıkmışlardı

Geçtiğimiz günlerde Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılıp başarısıyla ve hayatla olan mücadelesiyle gündeme gelen Ümmü Gülsüm için dar bakışlı bir görüş sergilemişlerdi. Can Ataklı'nın hazırlayıp sunduğu programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşen Ümmü Gülsüm için, "Türbanlı olduğu için görüştü başka bir nedeni yok" ifadelerini kullanmıştı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Safya HARMAN

Kişilerin her birinin kendilerine ait ve kendilerine özel sınırları olabileceği bu tercih ve değerlerin, ikinci bir kişiye zarar oluşturmadığı çizginin her bir ikinci kişi tarafından fikren ve lisanen kabul olunması durumuna mahremiyete saygı göstermek denilebilir. Kişinin mahremiyetine saygı gösterilmeyen durumlarda bir ileri aşamaya geçmek anlamsız bir teşebbüstür.
  • 4 Yıl Önce

Safya HARMAN

Mahremiyet : Kişiye özel olan, gizlilik. Açıklanmaması gereken veya paylaşıl-ması için kişinin ya da vasisinin iznini gerektiren kişiye ait veri, bilgi.
  • 4 Yıl Önce

Safya HARMAN

Türk Dil Kurumu Mahremiyet : "Türkünün bir tarafında kapılar açılıyor ve siz durup dururken hiç tanımadığınız bir insanın mahremiyetine girmiş oluyorsunuz." - Bedri Rahmi Eyuboğlu
  • 4 Yıl Önce

Metin

Bu nasıl bir hazımsızlık?Survivör yarışmalarıda silahlı eğitimmi sayılıyor? Paintball oyunuda silahlı eğitimmi oluyor? Yapılanlar bunlardan ibarettir sizin gibi kızlarla erkeklerin birlikte kullandıkları için övündüğünüz cinsiyetsiz tuvaletlermi yapsınlar? Sonrada pankart açar; evlenmem doğururum sana ne diye bağırırsınız.Bu ülkeyi ahlaken çökeltmekle görevli olan bunun için dış güçlerden destek alan hainlere soruyorum.Hani demokrasi özgürlük nerede? Biz sizin lgbt kamplarınıza karışıyormuyuz? niye mahalle baskısı uyguluyorsun?
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23