• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Maske sen kimsin?

53 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

NİHAT OSMANOĞLU

Fetö, 17-25 den sonra perdeyi yırtıp asıl mahiyeti ortaya çıkınca, o günlere kadar yok saydığı cemaatleri, STK ları, neredesiniz niiye bize sahip çıkmıyorsunuz! diye çağırmaya başladılar.  
  • 2 Yıl Önce

Sinan

Hocam bizim kurumda sözleşmeli memur olan bayan direkt milletvekili seçildi anlayabilene ders tabi bu.  
  • 2 Yıl Önce

Mehmet Aktepe

Acı gerçek
  • 2 Yıl Önce

Muammer Doğan

Allah yar ve yardımcınız olsun eksikliğinizi vermesin
  • 2 Yıl Önce

Avukat

'Allah var gam yok' Abdurrahman bey
  • 2 Yıl Önce

Yargıcı

Hoca bırak bu gender vs. Kelime oyunlarını anlaşıldı çok alınmışsın! Bektaşi diyorki; “Eline, beline, diline sahip ol”Bülbülün başına gelenler dili sebebi iledir.Git müslüman kardeşlerinle uğraşacağına 6 ‘ lı çete ittifakı ile uğraş! Tabii onların değirmenine su taşımoyorsan!
  • 2 Yıl Önce

Timur

One Minute geliyo…
  • 2 Yıl Önce

Dallı

İĞNE DEĞİNCE KALEMLER NE DE YAZAR MIŞ.HERKES MERAM ANLATIRKEN KELİMELERİ KULLANIRKEN HELE ÇOK DİKKATLİ OLMASI GEREKMİYOR MU.
  • 2 Yıl Önce

YA RABBİ

ben natonun ve abd.nin bir yere girmesini ve saldırmasını istemiyordum...savaşmayı bilmedikleri için... 
  • 2 Yıl Önce

kemal şeker

yanlız değilsin üstat  
  • 2 Yıl Önce

Tarık

Sayin yazar. YALNIZ DEGILSINIZ bu ulkede adsletsizlige hukuksuzluga ahlaksizliga boyun egmeyen bir dilipak ve digerleri var.Kimse 28 subati ve bugunku Aile yapimiza gencligimize yapilan 28 subati U nutmadi unutmayacak. 97 yilindaki 28 subat ile bugunku 28 subat arasindaki fark biri din karsitlari iken bugunkuler dindar gorunumlu olup Dine ve aile yapimiza saldiriyorlar.O yuzden Yalniz degilsiniz.
  • 2 Yıl Önce

İsmail ZAZA

ALLAH kadını ayrı etkeği ayrı cins olarak yarattı bu KUR AN da açıkça bize bildirilmişti, peki nasıl bir oluruz ayrı ayrı cinsiz ayrı ayrı özelliğimiz var, gender olursa bu ALLAH a şirk koşmak değilmi.
  • 2 Yıl Önce

Abdulcabbar

Sayın Dilipak bu meselede yüzde yüz haklısın ve o yazdığın yazılar milyonların hissiyatına tercüman olmuştur 
  • 2 Yıl Önce

emekli

yıl 1961 bedri ruselmanın ruh celsesinden gelen ruha soru-Hristiyan alemindeki medeniyet niçin islam alemindeki medeniyetten ileridir CEVAP-Birisi islamın yaktığı ışığı dinini değiştirmeden ele geçirmiştir.  
  • 2 Yıl Önce

####

Kadınların kızların kimsesizi sahipsizi pahalılıktan yokluktan baskıdan bunalmış bir yandan tencere kaynatamıyor,, gelecekleri için endişeli...bi kısmıda; "cafeye" başörtülüyüz diye bizi almadılar dışlıyorlar diye feveranda...sende papatya falı açıyorsun,,,seviyor sevmiyor.....ALEMSİNİZ... FESÜBHANALLAH..
  • 2 Yıl Önce

AHMET ÇALIŞKAN

Abdurrahman beyi 30 yıldır takip ederim onun için hakkın hatırı alidir. o bunu Tayyip bey de olsa değiştirmez bize böyle müslümanlar lazım troller gibi güce tapmışlar değil. Rabbim Abdurrahman beyi İZZETLİ kılacak onu karalamaya calışanları da zelil edecek inşallah selam ve dua ile..
  • 2 Yıl Önce

Hüseyin

Ne İstanbul sözleşmesi imiş arkadaş 
  • 2 Yıl Önce

mehmet sarı

SAYIN HOCAM BEN TEK BAŞIMAYIM YAZMIŞSINIZ ŞUNU İYİ BİLİNKİ SİZ YANLIZ DEĞİLSİNİZ SİZİ 1996 YILINDAN BERİ TAKİP EDEN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM ÇİZGİNİZDEN HİÇBİR ZAMAN TAVİZ VERMEDİĞİNİZ İÇİN SİZİ SEVDİK  
  • 2 Yıl Önce

Vehbi

Bizim oğlan bina okur, döner döner yine okur. 
  • 2 Yıl Önce

Zekeriya gökçe

Başörtülü kızları içeri almayan içkili mekanın sahibini yürekten kutluyorum ////// Adam resmen başörtüsünün izzetini şerefini korumuş... İnşallah rızkını da haramdan kurtarmak nasip olur...//// Birileri islam elbisesi ile haram işleyemez demek yanlış.  
  • 2 Yıl Önce

YA RABBİ

gürsel tokmakoğlu kadınlar gününü kutlamış.....ÜZERİME ALINAYIM MI... 
  • 2 Yıl Önce

engineer

Dolaştım beldeler gördüm şehirler Dermansız gönüller, dumansız evler Yakıyor vicdanı, seyret hüsranı Akmıyor nehirler , Kur'ansız evler insanlık ölmüş yığınlar hep cansız Kararan kalplerin çoğu imansız Seraplı sahralar sisli deryalar Eziyor insanı sönmüş hayalar Yıkılan namuslar sönen yuvalar Fesat saçıyor zehirli havalar Müşrik düzenleri gelin yıkalım insanlığı bu vahşetten kurtaralım Kararmış gönüller saçar dikenler imansız bedenler yüreksiz tenler Yollar katranlı kafalar dumanlı ihmanlı hayasız olmuş gezenler Nur'u islam doğdu şirk kalkacak Dünya nuruna huzura kavuşacak
  • 2 Yıl Önce

engineer

Diyar-ı küfrü gezdim beldeler kâşâneler gördüm Dolaştım mülk-i İslâmî bütün virâneler gördüm Bulundum ben dahi darüş-şifâ-yı Bâb-ı Âli’de Felatun’u beğenmez anda çok divaneler gördüm Huzur-ı gûşe-yi meyhaneyi ben görmedim gitti Ne meclisler ne sahbâlar ne işrethaneler gördüm Cihan namındaki bir maktel-i âma yolum düştü Hükümet derler anda bir nice sâlhâneler gördüm Ziya değmez humârı keyfine meyhâne-i dehrin Bu işretgehte ben çok durmadım ammâ neler gördüm Ziya Paşa
  • 2 Yıl Önce

SEDAT KALFA

BEN AK PARTİLİ YİM AMA SAYIN DİLİPAK A ÇOK BÜYÜK HAKSIZLIK YAPILIYOR .. PARTİMİZ RESMEN AYAIĞINA KURŞUN SIKIYOR ... LBGT KONUSUNDA RUSYA .. MACARİSTAN KADAR OLAMADIK .. MAALESEF
  • 2 Yıl Önce

Asya

28 Şubat ta üniversite öğrencisi idim. Altaylı ve türevleri benzer ifadelerle Müslüman kadınlara hakaret ediyor du. Hiçbir siyasi parti ile iletişim içinde olmadım. Fakat bir Müslüman olarak kadınlara yaptığınız o çirkin yakıştırmaları asla unutmayacağım. Hesap gününe iman etmiş bir insanım. Sizin de geri adım atma niyetiniz olmadığına göre bilin ki asla hakkımı helal etmeyeceğim.
  • 2 Yıl Önce

Gülbin Aydın/Lüleburgaz

Sn.Dilipak Hocam ne güzel dile getirdiniz yine her zamanki gibi..Benim de bugün Uğur Çınar olarak tenor, kod adı KULLANARAK terminatör olan vatan haini davasında ifadem alınacak saat 14.45'de.Lüleburgaz Adliyesi'nde..Dualarınıza tâlibim her her dâim. Gözleri var görmezler, vicdanları ve kulakları sağır. Beyinleri dumura uğramış ve zülüm günahını ve mazlumların ahınıyüklenmiş olarak, âhirete gidecekler.Allah'sızlar ve psikopatlar ittifakı olduklarınızı ifşa ediyorum ben de artık. Rabbim,tüm mazlumları himâyesine alsın!
  • 2 Yıl Önce

birisi

bir yanlış anlaşılma söz konusu. inşallah en kısa zamanda ferahlarsınız. sizi üzmemeleri lazım. bu konu çok uzadı. çok kıymetlisiniz herkes unutulur siz unutulmazsınız.
  • 2 Yıl Önce

Ahmet

Belki manen erdoğan diye hitaba hakkınız vardır allah bilir.Ben bu hususta sizi islam için canıgönülden destekliyorum.Hz Ebubekirin cezalandırma fetvası verdiği bu  islam memleketinde ne ara saygın oldular.Hakları sözde laiklik dinsizlik idaremizde gebertilmekten kurtuldukları için yetinmektir.Görünürlük yüksek bir çıta git nerde ... yaptırıyorsan yaptır reklamını yapma.
  • 2 Yıl Önce

Özcan AKKUŞ

ADAMSIIN SEVİLİYORSUN. ALLAH cc EMANETSİN.
  • 2 Yıl Önce

YA RABBİ-Bismillahirrahmanirrahim

الَّذِينَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُواْ لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِيمَاناً وَقَالُواْ حَسْبُنَا اللّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ Ellezine kale lehumun nasu innen nase kad cemeu lekum fahşevhum fe zadehum imana, ve kalu hasbunallahu ve ni'mel vekil.فَانقَلَبُواْ بِنِعْمَةٍ مِّنَ اللّهِ وَفَضْلٍ لَّمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ وَاتَّبَعُواْ رِضْوَانَ اللّهِ وَاللّهُ ذُو فَضْلٍ عَظِيمٍ Fenkalebu bi ni'metin minallahi ve fadlin lem yemseshum suun, vettebeu rıdvanallah, vallahu zu fadlin azim........................bir gün rüyamda gece karanlığında salonumuzun balkonuna çıkıyorum....gözümü gökyüzüne çeviriyorum...gökyüzünde kocaman kırmızı bir gülün açtığını görüyorum.......heyecenla aaa gül diyorum....karşı komşumuz da balkona çıkıyor-onların da salon balkonu bizim balkonumuzun yanında-beni tersleyerek sen onu gül mü sanıyorsun diyor-neden öyle söylediğini şimdi anlatmak istemiyorum...-belki bir gün-.....onun beni terslemesi ağırıma gidiyor......rüya burada bitiyor...aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum hafatalar belki aylar sonra bu rüyanın devamını görüyorum.....bu sefer beni tersleyen komşumuz taşınmış yerine hz aişe gelmiş....evi eşyasız bomboş ama pırırl pırıl bir nur var evin içinde.....yüzünü görmüyorum baş örtüsünü görüyorum bembeyaz insanın gözünü kamaştırıyor.....hz aişe evin içinde salınarak dolaşıyor.....gördüğüm manzara beni mest edeiyor ama kendimi bu ihsana layık görmüyorum mahsun boynu bükük manzaraya bakıp ben oraya giremem diyorum...bu rüyada orada bitiyor...devamı gerçek hayatta yaşandı....
  • 2 Yıl Önce

Yüksel

Hocam “güç ve servet ilişkileri” ! Evet, evet bütün mesele bu…. Ravza kavakçı 2 milyon 160 bin TL burs alıyor….olay nasıl kapatıldı ? Binali Yıldırım, namaz konusunda konuşan Profesör Mustafa Akşar hoca için ne dedi ? Halt etmiş dedi!!!! Yıldırım öyle bir yıldırım aldı ki konuşacak gücü kalmadı… Hülasa bunlardan hiç mi hiç medet ummayın… Allah yeter O ne Güzel Yardımcı ve Vekildir.
  • 2 Yıl Önce

ANNELERİNİZE ASLA KÜFÜR ETTİRMEYİN ONLAR DEĞERLİ VARLIKLARDIR

ANNELERİNİZE KÜFÜR ETTİRMEYİN ANNELERİNİZ DEĞERLİ VARLIKLARDIR...
  • 2 Yıl Önce

efe efe adamsınnnnn vesselammm

KİMSE BİLMESEDE ALLAH BİLİYOR HER ŞEYİ. ALLAHIM YARDIMI MAZLUMLARIN ÜZERİNE OLSUN...
  • 2 Yıl Önce

İbrahim Erdoğan

Mirim! Bu makale, haksızlığa karşı bir haykırıştır. Bu konuda size hak veriyorum. Ancak toplumuzda nice haksızlıklar ve nice zulümler var. Dile getirme imkânları da olmayanlara karşı. Bir noktada böyle feveran ediyoruz, ama genel de "beni sokmayan yılan bin yaşasın" tutumundayız!.. Sizden, bizden ayrımı yapmadan tüm haksızlık ve zulümler bir sergilenir inşaAllah!..
  • 2 Yıl Önce

Batının, siyonizmin, masonların hangi maskesini istersin?

Kadınları mal gibi kullanmanın ve aileden koparıp ona buna şehvet aracı yapmanın adını kadın hakları kadınlar günü maskesini mi? İnsanları sömürmelerinin haksızlığın adaletsizliğin adını insan hakları maskesini mi? İnsanlara faydalı olmaktan çok sadece kendini düşünen, ilmin ahlakın olmadığı okullara okuma maskesini mi? İslamın yerine batıl sistemler getirerek köleleştirmeye ve vahşete dayalı sistemlerle birleşmiş milletler ve nato gibi teşkilatlar kurarak sanki adalet dağıtıyor görüntüsü vererek sömürme düzeni maskesini mi?
  • 2 Yıl Önce

Kenankolsuz

Üzülmeyin!Alla cc haklı olanın yanındadır. Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişenler düşünsünler gerisini!Ölçülerini terkedenleri bizde terkederiz.Aldıkları güç ellerinden gittiğinde sızlanmalarini duymazdan geleceğiz.Ama onlara dahi oh olsun demeyeceğiz!
  • 2 Yıl Önce

Kellim

O sözünü ettiğim sistem, beni çabalarım sebebi ile cezalandırmak istedi ve bu operasyonda en yakınımdakileri kullandı. Bi anlasan iste her sey burda saklı siz kadınları dışarı çıkarmak için nümayiş yaparken sayın dilipak, Rasülüllah kadınlardan bu mevzuda biat alıyordu hayatüs sahabeyi okumuşsundur zannederim. Eski sistem bilinçsizde olsa kadınları koruyordu.
  • 2 Yıl Önce

Dedem Korkut

Vakti zamanında ağanın biri uzun bir süreliğine köyünden ayrılmak durumunda kalır. Bu günkü imkânlar olmadığı için köyü ve köylüleri ile haberleşme imkânı da olmaz. Ağa köylüleri, köylüler de ağalarını özlemişlerdir.... Günlerden bir gün ağadan bir mektup gelir. ....Ağanın okuma yazma bilen yeğeni mektubu köylülere okur, köylüler çok etkilenir. ....Yarın ki gün gelir toplanır köylüler: “Biz ağamızı çok özledik onun mübarek sözlerini ve mektubunun tekrar okunmasını istiyoruz , derler..... Bu böyle devam eder gider, neredeyse bütün işler güçler bırakılmış her gün ağanın mektubu okunur duruma gelinmiş, birçok kişi ağanın mektubunu ezberlemiş ve kehanet ve kerametler çıkararak anlatmaya başlamış..... “Ağamız burada şöyle demek istemiş, ağamız burada böyle demek istemiş.” gibi TEVİL ve TEFSİRLERDE bile bulunmaya başlamışlar.... Hatta ağanın mektubunu ezberden okuma yarışmaları bile düzenlenmiş, bu arada bütün işler güçler unutulmuş, köyün bütün işleri aksamaya başlamış aksamaya ve geriye gitmeye başlamış ama herkes ağanın mektubunu ezbere biliyormuş....... Ağa köye dönünce bir de ne görsün bütün işler alt üst olmuş, her şey tersine dönmüş ama herkes onun mektubundan ve KERÂMETLERİNDEN bahsediyor..... Hatta hiç AKLINDAN bile geçmeyen FİKİRLERİN YAYILDIĞINI görüyor. ...Hatta ağayı kendi mektubunu ANLAMAMAKLA bile suçluyorlar..... Bu bir kıssa belki ama bu günkü toplumuzda bundan pek de farklı değiliz...... Birçok şeyi ezbere biliyoruz ama onun ne anlama geldiğini gerçekte ne ifade ettiğini bir türlü anlayamıyoruz..... Büyüklerimizin kılavuzluğunda kendi ürettiğimiz ağa mektupları ile hem dünyamızı hem uhremizi kurtarıyoruz...... yüzyıllardır böyle oldu , tıpkı bugünki gibi .. ..sayın yazar hep nasihat eder , DİN VE DEVLET BÜYÜKLERİNİZİ İLAH EDİNMEYİNİZ....TEK İLAH ; YEGÂNE KUVVET VE KUDRET SAHİBİ ALLAH'TIR .....
  • 2 Yıl Önce

NUR SURESİ

23.cü âyeti okumaya davet ediyorum herkesi..
  • 2 Yıl Önce

Yaşlı adam

bî-günâham dime bâri tevbe kıl cânum oğul.
  • 2 Yıl Önce

dertsiz

Hiç kimse bir başkasının karısına kızına papatya diyemez.
  • 2 Yıl Önce

ADİL

ŞU ANKİ YAZDIKLARINIZA GÖRE ABDURRAHMAN ABİ SİZE ZULÜM YAPILMIŞ AMA BİLMİYORUM BİŞTE BİR BİT YENİKLİĞİ VAR
  • 2 Yıl Önce

Selçuklu

Tağuta muhakeme olma! Tağutun mahkemesi hak aranacak yer değil. Sen Allaha kul ol. Bırak bu kademi mademi kendini kurtarmaya bak. Bataklığın tam ortasındasın. Takmışsınız batıl rejime artık şu rejimede işbirlikçilerinede sırt dönmesini öğrenin.
  • 2 Yıl Önce

HÜDA PARLI

Abdurrahman abi Allahın takdir ettiğini hiç kimse bozamaz.Siz güçlüsünüz çünkü siz mazlumusunuz.Güçlü haklığdır değil,haklı olan güçlüdür.Bunların artık bir davaları falan kalmadı.Onlar kendi siyasi sonlarını biliyorlar.Bir Allahın günü sapkınlara,Allahın dinini alaya alan alçaklara ve toplumu ifsat edenlere bu kadar celallenmediler.Eğer özür dilemeyip bu durumlarına tevbe etmezlerse Allah onları o sevdikleriyle beraber yargılayacaktır.Akp bir projeydi ve bu projenin sonu gelmiştir.Erdoğan da tarihin siyasi çöplüğüne atılacaktır.Lgbtileri o başımıza bela etti.İstanbul sözleşmesinin iptaline rağmen hala faaliyetlerini sürdürüyorlar.Halbuki bir gece iiçinde anayasa ve diğer yasalar aykırı olan bu örgütü bir küçük operasyonla dağıtabilirler.
  • 2 Yıl Önce

81 lik yazar

Bu günler de geçer ama Dilipak ın saygınlığı devam eder
  • 2 Yıl Önce

Kaza...

Hocam olaylara çok duygusal bakıyorsunuz. "Bende bunlardandım, eleştirimle ilgili beni nasıl dava edebilirler" yaklaşımınız çok yanlış. Onlar da "kim olursa olsun kimse bizi eleştiremez" yaklaşımında. Böyle olunca yolda giderken kaza yapıp çarpışıyorsunuz. Tıpkı şu an olduğu gibi. Geçmiş olsun, Allah beterinden muhafaza etsin. Bu işin Silivri'si de olabilirdi.
  • 2 Yıl Önce

ALLAH yardımcınız olsun.

HEM BÜTÜN SEÇİMLERDE OY VER YAZILARINIZ İLE YILLARDIR DESTEK VER! SONUCUNDA SENİ MAHKEMEYE VERSİNLER.
  • 2 Yıl Önce

Nuriye Taş

Allah yardımcınız olsun. O düzeni kuranların hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı var.
  • 2 Yıl Önce

Harun

Ah be üstad sanki değişen veya değişebileceğini sandığın bir şey var bu dünyada. Bize para ve koltuk işi yaramadı ve de yakışmadı.İğreti durdu üstümüzde. Biz hep mazlumduk hep haklıydık.Sözlerimizin eylemlerimizin bir kıymeti vardı.Şimdi ise kafamız önümüze düşmüş.yürüyoruz. Sadece marka örtülerde başarılı olduk
  • 2 Yıl Önce

Zekeriya gökçe

Allah razı olsun dik duran insanlar sayesinde ist.söz. kurtulduk. İstanbul bile yazamadım kısalttım. Birde yasasından kurtulsak ist. Söz. Allah zahmet çekenlerin yardımcısı olur inşallah. Gönüllerine ferahlık versin rabbim..kalplerinle genişlik nasip etsin ... darlanmasınlar darda kalmasınlar rabbim yar ve yardımcın olsun. Allah varken yayrıya ne gerek.
  • 2 Yıl Önce

Okur

28 subatla bir karşılaştırma yazısı bekliyoruz
  • 2 Yıl Önce

H. İbrahim Çelik

"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."Bir kişiye yapılan haksızlık, bütün topluma yönelik tehdittir" diyorsunuz, doğrudur. Dilipak da 5-6 yıl kendisi de sustu haksızlıklar- zulümler karşısında.Hiçbir suç işlemediği halde" FETÖ silahlı terör örgütü üyesi iftiraaı ile görevlerinden atılan cezaevlerinde suçsuz şekilde senelerce yatan on binlerce masuma sahip çıkmadı. Destek olmadı. Şimdi aynı zalim onun da canını yaktı. Daha çook zulümler yapacak bu gidişle.
  • 2 Yıl Önce

Abdullah Akcicek

Bu adama haksızlık yapıldı
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23